Leman- Kızlar 32 haftalık hamileyim ayaklarım patlayacak gibi şiş kaç gündür bileklerime kadar yani balon gibi duruyor keşke fotoğraf yükleyebilsem buraya bu normal bir şey mi
incisu Leman- tuzlu tüketiyormusun birde su iç bol bol otururken ayakların yukarıda kalsın hareket et yürüyüş yap
Gozi Leman- Benim 29+2 son 1 haftadır bende öyleyim bugun de ellerim uyusmaya başladı normal diyorlar ama bilmiyorum doktora haftaya gidicem o zaman sorarım daha kötü olmazsam. Su içmiyordum cok fazla bugun sürekli su içiyorum be tuzu kestim tamamen
Minigin_annesi0 Ben 35+6 olcam hâlâ ödem yok. Çok fazla oturursanız, ayaklarınızı sallandırırsanız şişlik, ödem olabilir biraz yürüyüş yapın inşallah iyi gelir
Leman- Evin içinde hareketliyim iş falan oluyor ama fazla yürüyemiyorum ayaklarımın altı sızlıyor hemen böyle ayaklarıma bakınca korkuyorum ya böyle bir şişlik olamaz
incisu Leman- o yapmış o zaman malesef bi süre ara ver geçtiğini göreceksin ben hiç tüketmedim hamileliğim boyunca hiç ödem sorunu yaşamadım ve kiloyu da rahat verdim doğum yapınca
Minigin_annesi0 Leman- bende çok tuz tüketiyorum elimin ayarı asla yok hep tuzlu yaparım yemekleri normal insanlara göre fazla tuz tüketiyorum ama ona rağmen ödem olmadı inşallah son haftalarımda da olmaz
Leman- incisu yani yemeklere katmamaya çalışıcam ama sadece tuzdan bu kadar şişmesi beni çok şaşırtıyor ya
Leman- Minigin_annesi0 maşallah valla ben daha 30. Haftadan şişmeye başladım alyansımı bile takamıyorum parmağıma olmuyor ayakkabılarım olmuyor