Bir_abla Pinar0503 erkek gibi görğnüyor pipi şwkline benizyor ama değişme inştmali yinede var bundan daha belrigin görünen pipiler sonradan değişti o yüzdne sen yine de ayrıntlıyı bekle derim 😊
Bir_abla maybeone_34 bacak arasında korodn var bildiğin sopa gibi durmuş öhle upuzun ama pipi veya kız organı görmedim keoodn kapatmış yani o yüzden bir şey diyeicem
Bir_abla Nurrr499 uygun pozisyonu yok malesef hafatsı büyük o yüzden tahmin için illabacak arası lazım
Minikfil Bir_abla yaa çok güzel açıklıyorsunuz bana da bakabilir misiniz rica etsem, bu 12 haftalık görüntüsü 🙏
Pinar0503 Nurrr499 sol tarafımda hissediyorum ama daha küçük hareketlerini hissetmiyorum sadece bi kaç kere sol tarafım sertleşti ondan
-moms Bir_abla merhaba ablaaa Bize bakmıstın bir tekrar bakarmısın doktor bir tahminde bulundu ama 13 haftalık şuan değişir diyorlar burdakiler aklım karıştı
Rumeysa_Taylann52 Bana da bakabilir misiniz Bebeğim arkasına dönük bağdaş kurmuş kemik yapısından duruşundan anlayan var mı??
Bir_abla -moms dr ney dedi açıkcası burda net bi pozsiuonu yok bacak arasında da iki çizgi var yani kızdemek dr ney dedi