sednrbyr44 Arkadaşlar merhaba bebişe ateş ölçer alacağız ama hangisi markayı alacağımıza karar veremedik memnun kaldığınız ürünlerden öneride bulunabilir misiniz 🥰
sednrbyr44 Filiz123465 aldığınız ürünün linkini atar mısınız link atılıyor mu bilmiyorum ama e bebekte de var o ürün mü acaba
sednrbyr44 https://www.e-bebek.com/omron-720-infrared-alindan-ates-olcer-p-omr-720/ dediğiniz bu ürün mü
nese-kasap sednrbyr44 Benim bundan var ama kullanmadım daha benim içinde yeni deneyim olacak ama koltuk altından ölçen çubuk ateş ölçerlerden bi tık fazla ölçüyor hangisi doğru bilemedim
HavvaAtasoy sednrbyr44 Evet var canım oğlum 4.5 aylık ateşini yıkandığı suyun derecesini falan hep onunla ölçüyorum rica ederim 🌹
sednrbyr44 HavvaAtasoy koltuk altı ateş ölçerlerde civa olduğu için zararlı diyorlar bu konuda bilgisi olan var mı o kadar kararsızım ki hangisini alacağımı bilmiyorum 🤷🏻♀️
HavvaAtasoy sednrbyr44 en güvenilir olan ateş ölçümü koltuk altı yada makattan yapılan kulaktan ölçer düşünmedim o yüzden hiç
nese-kasap sednrbyr44 iki kızımda çubuk kullandım eşim bu sefer bunu almış gelmiş çabuk ölçüyormuş diye bende aganın eli tutulmaz dedim iyi yapmışsın dedim