1-bebekk Hanımlarr memnun kaldığınız veya almayı düşündüğünüz biberon ve emzik var mı acaba benim aklımda philips avent cam biberon var ikili ama çok pahalı önerdiğiniz biberon varsa link bırakırmısınızz
Barlas_mom 1-bebekk kaşık biberon al canım. Ben Philips avent aldım pişmanım artık beni emmiyor meme reddi oldu mama veriyorum. Avent güzel biberon ama emzirmeyi düşünüyorsan biberon verme
PrensesFiona 1-bebekk avent ve lansinoh kullanıyorum ikisinden de memnunum ama lansinohu daha çok beğendim ben. Meme reddi yaşamadım bu arada.
1-bebekk Barlas_mom bende su için enazından almak istedim ilk zamanlar için küçük bişey , biberondan sonra mı emmeyi bıraktı , ozaman direk sadece emzik alıyım
Barlas_mom 1-bebekk biberondan sonra bıraktı emmiyor sütüm de azaldı sağıyorum ama çok farketmiyor mama vermek zorunda kalıyorum
Ozge Smyye1B tommee tippeenin antikolik cam biberonu mu var 🙈 varsa link at bacım ben tek tip sanıyordum plastik aldım mavi
Smyye1B Ozge O bahsettiğinle bu benim aldığımı karşılaştırınca bu daha mantıklı geldi zaten açıklamasında da antikolik valfi olduğu yazıyor inşallah pişman olmam 😇
Smyye1B Ozge Değiştirme imkanın varsa değiştirebilirsin de. Ben e bebekte İndirimdeyken aldım 2 boy 200₺ye geldi ikisi 😇
mrs_elisah Biberonlar genelde meme reddi yapıyor. Biz lansinoh kullandık meme reddi yapmadı ama avent te Red yaşayan çok kişi var
Balgunes Lansinoh hoşgeldin seti aldım yorumları bayağı iyiydi meme reddi yapmadığını söylüyor çoğu kisi