Ronyanin_annesi Annisler rüyamda kız bebek doğurdum ve emziriyordum göğüslerim dolu dolu süttü cinsiyeti belli değil sizce kız mıdır
Zehragniken Ronyanin_annesi hep erkek gördüm kızım olacak. Rüyaların tersi çıkarmış. Çoğu kişiden duydum kim rüyasında ne gördüyse hep tersi çıktı
susam111 Ronyanin_annesi bende pembe pembe kız bebek hastane çıkışı alırken gördüm ama oğlum olacak .
Merve6111- Ronyanin_annesi ne güzel rüya maaşallah hayırlı evlat olacak diyelim kız erkek ne farkeder
Damlacaa İlk bebekli gördüğüm rüyam erkekti şimdi bı kız bı oğlan artık şaştık kaldık sağlıklı olsunlar yeter inşallah 🧡
smglplt1453571 Ben rüyamda ilk hamile kaldığımda erkek bebek kucağıma verdiler daha sonra kız bebek gördüm bir kız görüyorum bir erkek cinsiyetini daha öğrenemedim şaşırıp kaldım hayırlısı olsun sağlıklı hayırlı evlatlar oluşumlarda gerisi önemli degil
Zeyzen Ronyanin_annesi bende aynı rüyayı görmüştüm hamileliğimden önce kız çocuğu dOğuruyordum kısmetse kızım olacak🥰
1234321 Bende rüyamda mavi yüzük almıştım inci küpeyle beraber küpe düştü kırıldı alamadım ama yüzüğğ aldım birde mavi çaydanlık almışız annemle tabiri nedir sizce