Helvaci Yemekten 1 saat sonra 182 2 saat sonra 127 cikti sekerim bu kadar yüksek cıkıp böyle normale döndü nasıl oluyor anlamıyorum
Aysem- Helvaci Benimde şekerim sınırda çıktı genellikle yemekten 2 saat sonra ölçüm yapıyorum doktorlarda öyle öneriyor.
Rumuz_07 Helvaci sürekli oluyorsa cihazda sıkıntı olabilir benim ilk aldığım cihaz sorunlu çıktı doktorum değiştirtti
Ayse_88 24 haftalarımda benimde olmuştu 180 çıkmıştı 2 saat ölçtüğüöde 80 lerde çıkmıştı doktoruna danış şeker yüklemesi öneriyorlar ben yaptırmadım
Helvaci Aysem- bana 1 saat sonra dedi her doktor farkli oluyor demekki açlık şekeri değerleri kaçta çıkıyor
Aysem- Helvaci Açlık değişiyor 85,95 arası çıkıyor zaten 96 dan yukarı çıkması riskli dedi doktorum. Toklukta 135,145 arası bazen 120 bile oluyor.
Gamzeyasarr Helvaci benim bildiğimde ilk lokmayı yedikten 1 saat sonra ölçüm yapılıyor bende de gebelik şekeri var insülin ve diyetle devam ediyorum şuanda malesef
Aysem- Helvaci herhangi bir diyet vs yapıyor musunuz? Bana vermediler mesela bu değerlere göre geyet normal denildi ve gerek görmemişlerdi.
Helvaci Aysem- evet 3 ana 3 ara öğün olarak belirlendi karbonhidrat ve sekerli seyler kesinlikle yasak yürüyüş her gün aksam 9 dan sonra da bir sey yemuyorum beni bayagı korkuttular
Aysem- Helvaci Bu kadar korkutmaları çok saçma olmuş başka doktora gittiniz mi? Mesela benim doktorum şeker yüklemesinin sonucunu gördüğünde sınırda dedi artılarını eksilerini söyledi kısıtlamadılar. Sonuçları kime gösteriyorsunuz.
Helvaci Aysem- dahiliye ilk sonra diyetisyen oradan da diyabet hemsiresine yönlendirdiler seker yukleme sonucunuz nasildi
Helvaci Gamzeyasarr bende diyetle devam ediyorum 2 hafta oldu başlayalı zorlanıyorum çikolatayı çok özledim :)))