Elifcim Kızlar oruç tutmuyorum ama sanki oruç tutuyormuşum gibi sürekli canım yemek yemek istiyor tatlı yemek istiyorum🤣 bu haftalarda normal midir ki 🤭
Parla Elifcim ya benimde 1 haftadır açıldı iştahım bugün kontrolüm vardı geçen haftadan bugüne 2 kilo almışım🤦🏻♀️ ama bugün özellikle nefes alamıyorum göbeğimin gerildiğini çok hissetmeye başladım😕
Deletedmom727271 Elifcim benim tatlı yemem yasak onun haricinde hamur işi şekerli meyveler yasak halim harap gibi 😑😑 çok canım istiyor onu da bir tane hurma yiyerek geçirmeye çalışıyorum. yoksa çok tatlıcıyım 😂
Deletedmom727271 Elifcim suyum fazla benim canım dikkat etmem lazım o yüzden bir süre daha dayanmam gerek en azından doğum haftam yaklaşana kadar 😊😊
Deletedmom727271 Elifcim gebelik şekeri de bende yok. gebelik şekerin varsa senin de dikkat etmen lazım aynen çok zor dimi 😂
Elifcim Deletedmom727271 suyun fazla olduğunda da böyle diyet yapıldığını sayende öğrendim çok ilginç ya aynı gebelik şekeri var gibi diyet yapmak gerekiyor demek ki.
Elifcim Gnc27 o da kötü bir durum😕 bizde yüksek şekeri düşürmeye çalışıyoruz🤭 Ne kadar zormuş bu analık 😁 hamilelikte başladı çilemiz😅