Anne9283 Kızlar hamilelikte sigara içiyormusunuz ne kadar zararlıı içmemeye çalışıyorum ama dayanamıyorum :(
Demoscum Anne9283 greyfurt yiyin; bol bol hem de, daha sonra sigaraya ağzınızı süremeyeceksiniz tecrübeyle sabit ☺️
bussraozturk Anne9283 eşim hamilelik testi alıp geldiğinde elimde sigara vardı içiyordum. Bu son sigaran olabilir demişti. Bende zaten hamilelik sürecinde içmeyi hiç istemiyordum eşimde aynı şekilde testim pozitif çıktığında son sigaramı içmiş oldum. İlk üç ay aşırı mide bulantılarım vardı sigara kokusundan tiksindim. Mide bulantılarım bitince canım istemeye başladı ama bebeğimin sağlığı çok daha önemli çok aşırı dayanamıcak gibi olduğum zaman eşimin sigarasından çekiyorum bi kaç duman elimden geldiği kadar da uzak durmaya çalışıyorum. Rabbim onun canını bana emanet etti benim ona zarar verme hakkım yok diye düşünüyorum. İnşallah hamile olan bütün annişler bırakır sigarayı☺️
Minikkomando Ben duyduğum da azaltmıştım günde 3 taneyle sınırlıydı. 3.aydan sonra tamamen bıraktım. Şuan 28.haftadayım 1 haftadır günde 4 tane içmeye başladım. Nasıl lanet bi şeyse.
Melike13 Minikkomando aynı bende öyle ilk üç ay midemi bulandırdı şuan tam 30 haftalık sanki sihara aşeriyorum günde 3 taneden fazla asla içmiyorum
Elvanguzel caglaolmeZ ben tiryaki olmama rağmen kızıma hamileyken eşim içerken bir tane çekiyordum şimdi oğluma hamileyim ve tiksindim çok şükür sigara icenleri bile yanıma almıyorum
Meral1 Ben 10+3 haftalığım 20 gune yakın bıraktım ama şimdi yine başladım günde 3 4 tane içiyorum midem bulana bulana içiyorum içmesemde başım ağırıyor çok sinirli oluyorum vicdan azabı çekiyorum ama bırakamıyorum 😔
Canpolat bussraozturk yaaa aynısı varya test yaptığım gün dışarıda avm tuvaletinde yapmıştım sonucu koydum çantama cafeye indim elimin yanına oturdum heyecandan teste bakmıyorum o derece kahve gelmişti sigara yaktım eşime eğer çantada ki çizgi çift ise bu son sigaram dedim öylede bitti çok şükür 4.5 aydır ağzıma sürmüyorum inşallah başlamam birdaha 🙈♥️
Powerpuffgirlzz Anne9283 ben hamile olursam içerim yaa yine de günde 3-4 kere diyodum. Öğrendiğimde 2-3 gün içmedim. Daha doğrusu içemedim kıyamadım. Sonra eşim içme artık falan dedi bende ya canım isterse içerim ama içmiycem dedim bence sorun “içemezsin” kelimesi yada kendine söylediğin bişey hani yasak ya canın istiyo sende istediğim bir boşlukta içerim de mesela aklına geldiğinde de şunu yapayım içerim bunu yapayım içerim de unutuyosun😄
Elenafra Anne9283 kuzum sigara içince kordonda yaşlanma olabiliyor ve bebeğe kan akışı azalıyor beslenemiyor , bu ihtimali aklına getir içmekten vazgeçmeye çalış, bende nasıl içmeden duracağım diyordum ama vazgeçmiyorsun bebeği düşündükçe
Fundyydrn Anne9283 ilk hamileliğimde paket paket içiyordum sanki aseriyordum 😔 linçlenmeyimde .. sorunsuz kucağıma aldım şükür 3 yaşında bı kızım var vallahi 2.ye hamileyim bu sefer 3 ay içmedim şimdi gene içiyorum bırakamıyorum yaaa😔 seni anlıyorum o yüzden
bebek- Fundyydrn bende sanki aşeriyom ikinci hamileligim ilk bebegimde içtim bir sıkıntı yaşamadık ama vicdan azabıyla içiyorum halen bırakmıyorum tiksinenlere çok imreniyorum bende tam tersi söndürdükçe içesim geliyor :(
Fundyydrn bebek- valla vicdan azabı bende de var ama ne yapım yaaa olmuyor bı turlu denemiyor değilim ama 😔 malesef bide aksi gibi normalde bu kdr çok iicmiyorum hamile olunca bana bişey oluyor sanki daha çok icesim geliyor 1 ay kaldı doğuma şuan da bebekte bı sıkıntı yok bütün testler taramalar iyi ama Allah bizim pisligimizin cezasını onlara çektirmesn inşallah🤲🏻😔
Canpolat Senaras0604 benim ilk gebelikte düşük oldu sigarayı bırakamadım çok içlenmiştim acaba ondan mı oldu 2.ye kalırsam muhakkak içmicem dedim öylede oldu sağol canım 😘