Tazeanne0134 https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-kuvet-seti-3-parca-mint--file-hediyeli-p-byp-3006 Kullanan varsa bana bi fikir versin ne olur kalitesi vs nasıl
Mor_papatya_ Tazeanne0134 E bebekte bunun renginde biraz daha farklısını kullanıyorum memnunum fileleri falan dayanıklı kaç defa makineye attım filenin tutma kısımları dikişlerne bişey olmadı. Katlanabilir bilerek almadım güvenemedim
Tazeanne0134 sherwoodTR ya aklıma geliyor ama çok pahalı değer mi acaba Bussbusss allah sağlıkla kullanmayı nasip etsin inşallah canım
sherwoodTR Tazeanne0134 Bim’de katlanır küvet 179 TL. Filesi 16 TL. Katlanır maşrapa ve kovası da var bimde ama onlar şart değil bence küveti katlanır model seçin. Hem evde yer kaplamaz hem kullanışlı.
Tazeanne0134 sherwoodTR şimdi bende öyle düşünüyorum canım sağol 🥰 Halimea 🥰😊 Mor_papatya_ ya benim komşum çamaşır sepetini kullanıyor ama bende acaba kaliteli olur mu diye düşünüyorum bakalım
Happiness22 Aynisini kullaniyorum kizim 3 yasinda hala icinde oynar oyle banyo yapar. Ilk gun alindigi gibi duruyor sapasaglam. Renginde de bi degisme olmadi. Simdi kardesi de kullanacak inşallah 🙏
Momy1 Tazeanne0134 bundan degilde katlananlardan aldim bende henuz kullanmak nasip olmadi ama. Bende ilk basta bunlara bakiyordum baktim katlananlarla arasinda cok fazla bi fark yok ondan aldim hem yer kaplamiyor hemde baya saglam bisey.