Ezgiaktass Dün sabahtan beridir geçmeyen ağrılarım var,büyüme ağrısı olabilir diyorlar. Benimle aynı durumda olan var mı?
Gorkeminannesi Ezgiaktass 22+4 bende de karın ağrısı oluyo sık sık iki gun sonra detayliya giricem sorcam doktora
Hatice_gzr2505 Ezgiaktass bende 23+4 bugün kasıklarımda agrı var öğlen başlamıştı yatakta sağdan sola zor dönüyorum bacak aralarım da agrıyor 🤦♀️
Ezgiaktass Gorkeminannesi Detaylıya göre erken doğum riskim yoktu ama böyle uzun sürmesi biraz tedirgin etti açıkçası
gulocan12 Hatice_gzr2505 aynı durum söz konusu bende 23+2 😥 akşamları yastık koyup ayağımın altına yattım sabaha kadar. Sabah iyiydim akşama doğru sanki bebek kasıklarımda dolaşıyor hissi. Pazartesi günü gidecem doktora. Magnezyum vermemişti belki bu aydan sonra verir.
Hatice_gzr2505 Ezgiaktass gece gündüz durmuyor hareketli maşallah şuan bile vuruyor hissedilir derecede 😣 bazen uykumdan uyanıyorum
Hatice_gzr2505 gulocan12 ben istedim de senin vitaminlerin yerinde dedi gerek yok magnezyuma falan dedi 🤣
Hatice_gzr2505 Mery38 bol bol dinleniyorum uzanarak bir de bacak aramla karnımın altına gelecek şekilde yastık koyuyorum tek çözümüm bu biraz rahatlatıyor doktora sordum normal onlar olur dedi 🤦♀️