birtospikannesi Kızlar 37.haftamda çatı muayenesi oldum ve benim için feciydi çok kastım birde canım çok yandı maalesef. 38de tekrar kontrolüm var yine bakarmı alttan? Açılmaya bakarken de çatı muayenesine baktıgı gibi mi bakıyor nasıl oluyo?
Sgnn birtospikannesi ben 1 kere çatı muayenesi oldum 1 kere açılma var mı diye kontrol edildi. Bence aynı derinlikte sokmuyorlar. Çatı muayenesi olduğumda 2 saat yürüdükçe kasıklarım ağrımıştı. Açıklığa bakıldığında parmağını çıkarır çıkarmaz geçmişti. Tek tavsiyem derin bir nefes al 10 saniye boyunca ver. Zaten hemen bitiyor
ipekveatlas kendinizi kasmayın acı çekme nedeniniz bu yoksa acıtan bişey değil ben de oldum muayene ama doktor üstüne bakarak kasmamalısın dediği icin kasmadım hic anlamadım bile
birtospikannesi Sgnn çatı gibi olursa sırf bu yüzden sezeryan tercih ederim sanırım 😓 ben de saatlerce agrısını çektim yeni yeni geçiyo gibi
Sgnn birtospikannesi ben öyle hissettim canım. Zaten çatı muayenesi demek kasıklarındaki kemiklerin arası açık mı bebek geçebilir mi diye bakmak. Her seferinde bakmananın mantığı yok
birtospikannesi Sgnn ben kıvranıp kendimi kasarken nasıl baktı nasıl anladı uygun olduguna onu da anlamadım😅 açıklık için ucundan bakıyolarsa ne ala.ona dayanırım inşallah 🙏🏻
birtospikannesi Tansum muayeneye gitmeden kendini rahatlar biraz nefes egzersizleri ile 😅 ben kastım acıdı kasmamakta fayda var tabi ne kadar azalır acısı bilmiyorum 🤷🏻♀️