kahvekitapakademi Belirtisi olmayan var mi ya? Benim bat 15-16 ama ne göğüs ne kaşık ağrısı yok. Normalde bir hafta önce ağrımaya başlardı
Hacerrrcakmak kahvekitapakademi benimde kasıklarda sancı vs kalmadı ama göğüs hassasiyeti full devam aşırı hemde bir de akıntı var başka bı şey yok bekleyelim bakalım
Aysekdrt Hacerrrcakmak maalesef hiçbir belirtim yok 29 Mart’ta yumurtlama görmüştüm ama hamile değilim gibi hissediyorum. çok sıkıldım artık, hatta bunaldım herkes için hayırlısı olsun dua edelim 😔
Hacerrrcakmak Aysekdrt bende çok karışık hissediyorum var gibi yok gibi cuma günü test yapicam o zaman anlaşılır inşaallah
Sedos16 aydangn yaa… Hayirlisi buymus diyecegiz canim. Boyle ilac igne kullanip olmayinca buyuk uzuntuymus ama yapavak bir sey yok 😞 senin yas kac canim
Hacerrrcakmak Sedos16 öyle demeyin Allah nasip edecekse hic beklemedigin anda oluyor stresi bırakın bol yürüyüş bol su bol yeşillik başka bir şeye gerek yok inşaallah
Hacerrrcakmak Son 3 gün kaldı elenmeyenler el kaldırsın 🚀😄 benim bugün yeni testlerim gelicek kargo bekliyorum sahur bı tanesini yapayım diyorum biraz daha zaman geçmiş olur akşam ictigim şu seyrelmeden sahura yaparım inşaallah 🌸
sayre Hacerrrcakmak biz manyagiz yaaa ben de dayanamadim test yaptım bu arada 🤣🤣🤣 negatif kuzum moralim bozulmuyor ama iyiyim yaaa birdahaki ay takmicam bu kadar hatta bundan sonra olursa olur ya valla yeter artık 🤣🤣
Hacerrrcakmak sayre kuzuuuum nerelerdesin sen ben dayanamadım test yaptım planımızı bozdum biraz şimdi seni darlamaya geldim test yap diye
Hacerrrcakmak sayre evet canım pozitif çıktı ama henüz kan vermedim kan için gecikmeyi bekliycem ne olur ne olmaz bekleyelim bakalım acele edince düşük değer çıkıyor sonra git gel stresi oluyor. Sen de takma kafana yaşın çok küçük zamanın çok fazla stresten uzak bol yürüyüş bol su inşaallah
sayre Hacerrrcakmak ayyyyy süpersin canım hayırlı olsun 💞💞💞 çok sevindim senin adına sağlıkla kucağına al inşallah 😍😍😍
sayre Hacerrrcakmak valla ben artık yumurtlama falan da hesaplamicam gelişigüzel ne olursa asla kafaya takmicam olmuyor cinku gördük yani 🤣 biraz spora başlıcam bayramdan sonra