Asyarslan60 Hacerrrcakmak seninde bi tane yumurta vardı canım? 3 aydır kullanıyorum hep bi yumurta oluşuyor yaaaa
Hacerrrcakmak Asyarslan60 yok canım 4-5 civarı vardı 3 tanesi büyüdü biri 19 biri 15 biri 25 ama dr 25 olandan umitlenelim dedi Allah nasip ederse ümit ediyorum 🙏🌸
Asyarslan60 Hacerrrcakmak ay maşallah kuzum,sen gün aşırı değerlendir bence Reglye kadar hiç belli olmaz ❤️🌸
Hacerrrcakmak Asyarslan60 Dr de öyle söyledi rgl olana kadar konforunu çok bozmayacak şekilde gün aşırı olsun dedi
Asyarslan60 Hacerrrcakmak benim göğüslerim acımaya başladı ama ilaç etkisi estrofem ve duphaston kullanıyorum herhalde ondan😅sende durumlar nasıl
Asyarslan60 Sevda-123 kaçıncı gündesiniz ben hala ikisini birlikte kullanıyorum insallah ya rabbim boş çevirmesin hiç birimizi🌸
Sevda-123 Asyarslan60 yok adetimi bekliyorum. Sürekli negatif görmek beni çok yordu o yüzden geçerse yapacağım inşallah
Kvser Hacerrrcakmak bende 18 nisan adet tarihim . Yumurtlamam 2 nisan oldu . Mart 25 te rahim filmi çekildim bende beklemedeyim canım . Sizde belirti var mı ?
Hacerrrcakmak Kvser meme hassasiyeti var aşırı şekilde birde kasıkta iğne batması gibi günde birkaç defa oluyor en az 4-5 dakika sürüyor onun dışında hiç bir belirti yok bunlar da 2 Nisan’da olan catlamanin etkisi olabilir diye düşünüyorum
Kvser Hacerrrcakmak benimde 2 -3 nisan yumurtlama veya catlama bilmiyorum yumurta akı geldi baya geldi hemde . Sonra dün gark ettim gögüs ucum ağırıyor inşallah gebeliktir canım 🤲🏻
Hacerrrcakmak Kvser inşaallah geçen ay da seni postlarda görüyordum bende iki aydır düşünüyorum burda aktifim inşaallah rabbim nasip eder 🍀 bende özellikle bugün beyaz bı akıntı geliyor ama garip bı şey iç çamaşırımda beyazlasiyor tortu gibi ama hafif böyle yoğun değil. Merak ettim.
Kvser Hacerrrcakmak benimde öyleydi 3-4 nisanda beyaz krem gibi bilmiyorum ya inşallah rabbim nasip eder bizlere canım 🤲🏻Senin adet günün ne zaman ?
Hacerrrcakmak Kvser 15-26 Nisan gibi test yapabilirsin dedi bana ama yumurtlamaya göre hesaplayinca 16 Nisan Bat canım
Hacerrrcakmak sayre belirti olmak Zlzorunda değil canım hiç belirti olmadan sadece gecikme ile öğrenen çok fazla insan var bekleyelim hayrolsun.
Aslihanfs 18 nisan, sadece bir defa korunmasız denedik çünkü yeni düşünmeye başladık ama hayırlısı burda bekliyim bende🥰