Mutlulukpariltisi Doğumdan sonra eve birileri ziyarete gelirse ne yapmayı düşünüyorsunuz hastalıktan korkuyorum. Abartmak da istemiyorum ama…
miniktirtilim Mutlulukpariltisi kimse gelmeyecek o sekilde korunmus olacagiz bi sekilde ilkinde yasaklardan annem gelememisti simdi erkenden gelicek ins kimseyide eve kabul etmeyeceğim kimsede darilmasin valla
Aymilanin_kardesi Mutlulukpariltisi Ziyaretci kabul etmediğini söyleyeceğim 😊 kapına dayanacak değiller ya 😊
gamzosgamzos Mutlulukpariltisi esimde bende durum yapacağız misafir kabul edemeyeceğimize dair zaten bebegim enfeksyondan kuvezde annemler bile gelince maskesiz odasına girmeyiz diyor
elifinannesiii Mutlulukpariltisi bende bu düşünceyle çoğu zaman dalıp gidiyorum . Aileler kalabalık onları geçtim arkadaş çevresi bile arayıp ilk günü hastaneye gelicez aman haber vermeyi unutmayın diyorlar. İlk zamanlar bebeğimle özel vakit geçirmek istiyorum kendime gelmek istiyorum ama bakalım gelmeyin de diyemiyorum nasıl olucak
minik22 Kapıyı açmayarak 😀😀 hastaneye gelen gelsin dedim maskeli ve elini girişte yıkamak koşuluyla eve de sadece 1. derece aile üyeleri yardım için gelecek kimse kusura bakmasın 👍🏻
Mutlulukpariltisi Benim de gelen eşimin kardeşleri benim kardeşlerim anne babalar ama onlae da her yere gidiyor ister istemez annem yanımda kalcak
Zeysamm Bende dedim simdiden 40 ı cıkana kadar kimseyi kabul etmeyecem diye sonrasında Mevlüt okuturum cıkar aradan tek tek kimseyle uğraşamam.