arkadaslar merhaba. dünde bi post açmıştım bebeğim için endişeleniyorum diye. bu gereksiz bir vesvese mi bilmiyorum. buraya koşup geldim lütfen yardımcı olur musunuz? doktora gitmeye çalışacağım zaten yine inşallah.
14 +4 gebeyim. içimde bir haftadır neredeyse bir tuhaf haller var. her şeye canm sıkılıyor ufacık şeylere ağlıyorum ama inanılmaz bi haldeyim sürekli ağlıyorum mutsuzum. bir haftadır yaklaşık hiç belirtim kalmadı. bel ağrım her gün olurdu hiç yok. göğüslrrim çok büyümüştü şimdi eskisi gibi oldular sanki normale döndüler. önceki hafta aslında alttan biraz göbeğim yumru gibi çıkmıştı. ama şuan sanki gitmiş gibi geliyor. az önce tartıldım zayiflamisim resmen.. şaşırdım. iki gündür rüyalarımda bebeğimin öldüğünü söylüyorlar kalbi durduğunu söylüyorlar. böyle olunca belirtilerimi yokluyorum belirtim yok kalmadı. hamile gibi değilim bile.
aklıma kalp durması geldi.
belirti oluyor mu herhangi bi. normal gidince mi öğreniliyor.
randevuma daha çok var. ama galiba dayanamayacağım. çok garip bir şekilde içimde bi his var birsey oldu hissi. ve sürekli ağlamak hali. inanın dünyadan elimi çekmiş gibiyim 3 4 gündür bir garip hisler var içimde.
iyi dusun diyorlar abartiyorsun diyorlar. doktora git diyorlar. inanın o kadar korkuyorum ki.. gitmeye korkuyorum.. gittiğimde gerçekten bebeğim yok sanıyorum..
ilk günümden beri sürekli aklıma gelirdi ve burdaki yazıları görünce falan düşünürdüm. ya kalbi durursa ya biey olursa. bir de kendi annem 7 bebek kaybetti. ben ilk ve tek çocuklarıyım. hayatım bebek kayıpları ölümleri düşükleriyle geçti. hep bi tramva oldu bende. kendimde haftalardır korkum olurdu. psikolojik destek almayı düşünüyorum bu konuda. haftaici doktora gitmek istiyorum eşimle konuşup.
şuan buraya geldim yazdım. neden neye çare neye fayda onuda bilmiyorum. lütfen kusura bakmayın…