Elanurgvn61 Selam kızlar sancilarim çok oluyordu bu gün kontrolüm vardı gittim suyum 9 çıktı doktor sinir 8 dedi bu seni 1 hafta daha idare eder dedi haftaya pazartesi gel konuşalım dedi yaşayan varmi bu durumu ne yapmam lazım sezeryan ile mi alıyorlar şu bitince
Tugceelanaz Haftan çok kötü değil cnm , bir bilgim yok normal mi sezeryan mi olur ama inşallah sağlıkla gelir 🤲🏻
Elanurgvn61 Selser Olmadım canım şükür rabbime suyum normale dönmüş pazartesi tekrar gideceğim nasipse
isilcan Canım benimde baya düşmüştü havuç suyu içtim günde 1 , üç havuç suyunu sıkıp ama gebelik şekerin varsa içme tabi doktoruna sorarak içebilirsin beni o yükseltti umarım sana da faydası olur doktorum bile baya şaşırdı sonuca
Elanurgvn61 isilcan Allaha şükür benim ki de normale dönmüş canım çok mutlu oldum pazartesi gideceğim tekrar bakalım ne diyecek bol bol dinlenmistim birde çok su içtim
Filizsaracc Elanurgvn61 33. Haftada az dedi doktor bana da 100 ml miş benim suyum. 34.hafta olana kadar hergün gittim nst ye girdim ultrasona ciğer geliştirici iğne de vuruldum bana dedi hazırlıklı ol alabilirim her an o kadar üzüldüm ağladım bebeğim daha küçük küveze giricek dedi bide. Sonra 34.haftanın olduğu gün gittim suyum yine aynı çıktı güzel dedi yollladı şuan 40+3 haftalığım ve hala doğurmadım biliyomusunuz resmen alıcaklardı bebeğimi erkenden. Ben İngiltereye geldim burda doğum yapıcam doktor dediki bebek tek tarafa toplandığı için onun bulunduğu yerde su az gözüküyo ama öyle bebeğin alınması sezeryanlık bi durum söz konusuu değil ve Gerçektende hala normal doğumu bekliyoruz
Elanurgvn61 Filizsaracc Maşallah Subhanallah Rabbım sag saglim kucağımıza almamızı nasip etsin inşallah
Zba Filizsaracc bebek bir tarafa toplanınca doktor o kısımdaki suyu olcemediginden su az çıkıyor olabilir mi. Dört köşeden normalde suyun ölçümü yapılması ve toplanması lazım sanırım.
user124578 Elanurgvn61 20. Haftadan beri suyum azdı 28. Haftada 8 di suyum 38+3 e kadar götürdü o su bizi başka bir doktora daha görünün fikir amaçlı