Merveofs Kızlarrr sahurluk neler yapabilirim aklıma bir şey gelmiyor resmen. Kendim için de eşim için de farklı bir şeyler koymak istiyorum sofraya da kalıyorum valla gelmiyor aklıma hiç 🤦🏻♀️🤦🏻♀️💆🏻♀️
kahvesever__ Merveofs hafif susatırmıycak şeyler tercih ederseniz daha iyi olur yumurta haşlaması melemen makarna gibi
Muruvet Merveofs hazır yufka ile peynirli patatesli yumurtalı nasıl seviyorsanız gözleme yapabilirsiniz
Mrv135 Merveofs sigara böreği olabilir fırında yapınca az yağlı olduğu için susatmaz. Sahurda en iyi gidicek şeyler menemen, tost, yumurta falan.
Merveofs Mrv135 ay dün bir sigara böreği yaptım kızarttım illallah ettim resmen bir daha kızartmak yok hepp fırın 🤦🏻♀️
Diloss_14 Mini pizzalar yapıyorum ben kaşar Mısır zeytin bol koyuyorum azıcık sucuk koyuyorum biber dometes falan güzel oluyor 🥰
Deletedmom_110 Canım nefis yemek tariflerinde sahurluk ve kahvaltılık tarifler var benden ordan bakıp yapıyorum 🌸
yasemin_- Merveofs melemen, pişi(hamur kızartması), krep, pankek, poğaça, biber buğlatması, bayat ekmek kızartması, tava böreği yaptığım ve yapacak olduğum şeyler genellikle bu şekilde 🥰
Mrv135 Merveofs Bir tek ramazanda istedi ama hamileliğimde. Canı çekiyor yapıcak bir şey yok oruçlu zaten 🙂