geçen hafta tam 40+0 olduğum günün gecesi saat 03.30 civarı sancım olduğunu farkettim ikinci gebeliğim olduğu için bunun gerçek sancı olduğunu anladım:) hemen kalktım ve önce evdeki bebişime poğaca yaptım sepetteki çamaşırları makineye attım bulaşık makinemi çalıştırdım 😁 biraz ütüm vardı onu bile yaptım 😂 tabi her sancı ile squat yaptım. sonra hiç sancım yokmuş gibi kafamı koyup uyudum :) uzanıkken yirmi dakikada bir geliyordu hareket halindeyken daha sıktı ama ben hemen hastaneye gitme taraftarı olmadığım için evde hareket ederek zaman geçirmeyi tercih ettim. neyse öğlen nişanım da geldi ve sancım iyice sıklaştı. sancı artınca eşim evdeki bebişin yanında kaldı ve ablamla hastaneye gittik beş kat merdiven çıkacam dedim ama her katta öldüm öldüm dirildim işte o an tamam benim çok açılmam var dedim. neyse iki ebe vardı biri açıklığıma baktı ve 1 cm dedi şok oldum ve tabi kahroldum olamazdı çünkü çok acı çekiyordum ikinci ebe de baktı ve 9 cm açıklık var hemen dopuma hazırlıyoruz dedi Allahım o sancıyla ebeye sadece senin alnından öpmek istiyorum dedim 😁 nst ye girdim hemen sonra hızlı hızlı tekrar doğumhaneye geçtik ve iki kere çömelmeyle bebişimin başı gözüktü ☺️ doktor geldi bebiş de geldi 😂 tüm aile şoka girdi hatta eşimin ailesinin sancımdan bile haberleri olmadığı için onlar daha da şok oldu 😁 ben bile kaç gün şaşkın gezdim 😂 ilk doğumum da aslında çok çok zor değildi ama ben o kadar soğuk kanlı değildim 🥲 akşamüstü doğum oldu akşam da evimize döndük. ilk bebişim sinir krizine girmiş olsa da şimdi baya baya alıştı şükürler olsun 🙏🏻 Allah hepinizi de tek avazda kurtarsın. inşaAllah herkes bebişine sağlıkla kavuşsun Allah isteyen herkese de nasip etsin amin .