litfenama varbirhayalimiz bana mağazada gösterdiler. Mağazaya gitme şansınız varsa baya detaylı anlatıyorlar. Çift yönlü olup olmadığını özellikle sormuştum. Orada göstermişlerdi. Ancak ben multiride modelini daha çok beğendiğim için, çift yönlü olmadığı halde onu aldım.
varbirhayalimiz litfenama Baktım şimdi çok güzel fakat benim bütçemi aşıyor, ben en fazla 3500TL hadi bilemedin 4 bine bakıyorum canım, umarım dediğiniz modeller indirime girer 🙄
litfenama varbirhayalimiz maalesef çok arttı fiyatlar. Ben aralık ayında almıştım. Umarım büyük bir indirim gelir. Veya istediğiniz modeli bulabilirsiniz
Mrv135 varbirhayalimiz Ben de onu düşünüyorum işte acaba bize dönmezse sorun olur mu? Burda da güzel oneriler geldi onlara da bakıyorum.
Happyelf varbirhayalimiz çift yöne dönmüyor ama benim için önemli değildi.Ben tek başıma yürüyüşe çıkmayı sevdiğim için önceliğim hafif ve kullanışlı olmasıydı.
varbirhayalimiz Happyelf Ben de bu özellikleri arıyorum ama işte merak ediyorum bebek ilk zamanlar bize dönük olmazsa sıkıntı olur mu ?🤔
Happyelf varbirhayalimiz zannetmiyorum.Bence çok elzem bir durum olmadıkça bir problem teşkil etmez. Bebek arabasının modelini sormussunuz.Joie Tourist olarak geçiyor.
varbirhayalimiz edaliannee bu benim de favorilerimden ama bütçemi biraz aşıyor, alırsanız memnun kalacağınızı düşünüyorum☺️
varbirhayalimiz Happyelf Tourist modelinin farklı versiyonunu çıkarmışlar muhtemelen özellikleri benzerdir ona bakacağım, çok teşekkür ederim ☺️
TwinkleToess Mrv135 Bagi Neo modeline baktınız mı acaba oda oturma yeriyle birlikte katlanıyor ve çift yönlü kullanılabiliyor
Cagilc varbirhayalimiz puseti ikinci el de bakabilirsiniz. Letgo da vs çok var gemm model puset uyumlu ve ne de olsa 6 ay kullanacak aklınızda olsun.
varbirhayalimiz Cagilc evet puseti ben de öyle düşünüyorum. Dediğiniz modele bakacağım çok teşekkür ederim ☺️