uykularharamoldu Arkadaşlar Bursa’da ikamet ediyorum. Evden yapılacak işler arıyorum. Bu şekilde çalışan var mı? İnternetten hangi siteden başvuru yaptınız ?
Sinemmmmm58 uykularharamoldu hicbir siteye guvenip basvuru yapma instgram adresini calip insanlari dolandiriyorlar ve hicbir yere yine dedigim gibi kapora vs yatirma 3 kere dolandirildik malesef bu devirde o sekilde is bulamazsin evinin yakinlarinda fabrika falan varsa gidip oralara sorabilirsin
SevcanBal uykularharamoldu bnde Sakarya’da arıyorum aynı şekilde ama sitelere güvenmiyorum çevrede olmayınca öyle kalıyor insan 😔
Tontikannesi uykularharamoldu bursada tekstil işi çoktur yakınlarındaki tekstil atölyelerine sor evde yapman için iplik ayırma vs o tarz işler olabiliyor bi arkadaştan duymuştum önceden yapardı internetten güvenme kimseye soyulursun
uykularharamoldu SevcanBal en azından iki kuruş para biriktireyim dedim yine olmadı. Hamile kalmadan işe girmediğine o kadar pişmanım ki
Deletedmom4565 uykularharamoldu ben hamile kalmadan önce girdim ama 8 haftalıkken kanamam oldu riskli gebelik dedi hep yatacaksin dedi mecbur çıktım olmayınca o da olmuyo 🤷🏻♀️ ben de çok araştırdım bari evden yapayım diye işten çıkınca daha kötü bom boş hissediyor insan ama bend e bulamadim paketleme vs hep dolandırıcı avon famasi vs gibi seyelr de benim yapabileceğim şeyler değil bekliyorum öyle bakalim
SevcanBal Deletedmom4565 bnde çağrı merkezine girmiştim gireli 2 hafta olunca öğrendim hamile olduğumu ve sürekli istifra bulantı olduğu için hep raporluydum ikinci ayda çıkmak zorunda kaldım ve çok üzülmüştüm 😔
uykularharamoldu Deletedmom_7 ona başvuru yaptım kabul edildim dalar akciğer filmi de istediklerinden dolayı hamile olduğumdan çektiremedim
uykularharamoldu SevcanBal ben de evlenmeden önce çağrı merkezindeydim. İl değiştirince işten çıktım. İkinci ay hamile kaldım. Başka çağrı merkezine de başvuru yaptım ama akciğer filmi çektiremediğim için giremedim
uykularharamoldu Merve_ylmz kariyerden başvuru yaptım. Kariyer uygulamasından çağrı merkezi müşteri temsilcisi olarak aratabilirsiniz
sincaphanim Seviyorsan örgü falan örebilirsin evde aslında. Ben de düşünüyorum, amigurumi oyuncaklar, anahtarlıklar örüyorum ama henüz tam ne yapacağıma karar veremediğim için seri üretime ya da satmaya başlamadım 🙈