minik22 Mirdemir ya hurafe kesinlikle hatta kestirmek daha iyi saça giden vitamin çocuğa lazım olur belki ama ben kestirmedim direniyorum allah korusun bişi olsa kendimi çok suçlarım biliyorum
Reyhan35 Mirdemir valla üçüncü ayımda belimi geçen uzun saçlarım vardı omzuma kadar kestim miss gibi şimdi 32 haftalık olduk çok şükür bi sıkıntımız yok bunlar batıl inanç çocuk zaten rahmine düştüğü an kaderi yazılıyor
Tgb7 İlk hamileliğimde kestirmiştim yazın çok bunalıyodum yine rahatsız olursam kestirrim,bence akla mantığa uygun değil bu tarz şeyler yine de içiniz nası rahat edecekse öyle yapın bence🤷♀️🧚🏻♀️
glshskr Mirdemir tabiki hurafe ben kestirdim hiç bişey olmadı🙂 böyle şeylere inanmayın lütfen nerde yazıyormuş saç kesilirse bebeğin ömrü kısalır diye 🙄🙄
ikimelekannesii22 Mirdemir bende istiyorum ama böyle söylemleri duyunca vazgeçiyorum doğumdan sonra kestiririm
elifinilki27 Mirdemir Ben kestirdim bana saçma geliyor batıl inançlar yani tövbe haşa kimsenin ömrünü bir insan beliryelemez Allah bilir kimin ne zaman öleceğini Allah’a şirk koşmamak gerek