2805 Haftadayım inşallah bi aksilik olmazsa normal doğum yapacağım şimdiye kadar hep ağrı sancı ile hamileliğim geçti o yüzden sancıyı düşünmüyorum kesi yırtık dikiş bunlardan çok korkuyorum dikişsiz doğum yapanlar tecrübelerini anlatabilir mi nefes egzesizleri yürüyüşler pilates gerçekten işe yarıyor mu dikiş yırtık olmasın diye ne gelirse elimden yapıcam yeter ki bunlar olmasın 😔
SerraLinasmom 2805 Haftamiz ayni Bende burda durayim 🥰 az once plates topuyla biraz hareket yaptim galiba nisanim geldi 😂
Buse62 2805 perine masajı bide kegel egzersizleri yapıyolar genelde yırtık dikiş olmaması için ordaki kasları esnetip çalıştırıyor. Bana perine zor gelmişti ilk dogumumda yapamadım ama kegel yapmıştım düzenli olmasa da az bişey dikişim oldu yine
2805 SerraLinasmom egzersiz yapıyorum şimdi de pilates topunda yapmaya çalışıyorum kayınvalidem arayıp bebek emzikten düşer yanlış hareket yapma dikkat et diyordu bi an korktum şimdi hiç yapamıcam galiba 🙈
Buse62 2805 zıplama hareketi degilde 8 çizer gibi öneriyolar top üstünde YouTube dan bakabilirsin videoları var sancı anında topun üstünde olmak çok iyi geliyor ben o şekil sancıyı atlatmıştım evde. doguma yakın gittim dogumum da kolay olmuştu
2805 Buse62 dikiş nasıl oluyor yani çok can acıtıyor mu sonrasında otuup kalkmak zor oluyor mu bir de kimisi 15 dikiş fln diyor nasıl bi yırtık bu anlamıyorum😄
Buse62 2805 benim canım hiç yanmadı anlamadım bile hemen bikaç dikiş attı. Çogu ebe bebek kolay gelsin diye kesi atıyor oraya kolaya kaçıyorlar biraz sonra düzgün olsun diye dikiyorlar