Kizlar oglum daha üc bucuk aylik, suanlik gece uykusuna gecis rutinimiz, saat 21-22 gibi altini alip pijamasini giydirip, yatak odasina geciyoruz. Burada uyku tulumunu giydiriyorum, yatiriyorum ve mamasini iciriyorum.
Bazen icerken uyuyakaliyor, bazen ictikten sonra emzikle uyuyor, bazen beni emmek istiyor, bu aralarsa illa kucakta uyuyacak..
Normalde uyuduktan sonra sabaha kadar uyuyor (ara ara uyanip emmesi haric), ama bu aralar biraz sıkıntiliyiz, bizim yatagimizda yatiyor, ve ben yatana kadar asagi yukari 20-30 dakikada bir uyaniyor. Ben yanina yattiktan sonra sabaha kadar rahat uyuyor.
Suanlik idare ediyoruz bir sorun yok, kücükte zaten henüz, fakat ben ocak ayinda tekrar ise baslayacagim, erken kalkmam gerektigi icinde ozamana kadar güzel bir düzenimizin olusmasini istiyorum.
Odasi hazir aslinda, ama ise baslayacagim zaman daha 1 yasinda olacagi icin gönlüm el vermiyor odasina göndermeye 🙈 yatagini bizim odaya getirip yatagina alistirmak istiyorum. Bunu en kolay sekilde nasil ve nezaman yapmam gerekiyor, bilen arkadaslarim yardimci olursa sevinirim..
Aslinda en basindan beri park yatak gibi birseyi vardi ona yatiriyordum ama sürekli sürekli uyandigi icin yanima aldim ve baktim cocuk saatlerce uyuyor yanimda. Haliyle bende attim yatagi bir kenara 🙈 ama bunun böyle kalmasini istemiyorum tabiki kendi yatagina alissin 😊