Eslemezgi Doktorunuz başlayın dedimi ek gıdaya peki nornalinde tam 6 aylıkken öneriyorlar.. Birde kesinlikle sebzeyle başlayın meyveyle başlarsanız sonra sebze yemesi zor olabilir.. Ben ilk önce patates ve havuç buharda pişirim azcık suyundan katıp çatalla ezip vermiştim ikisini birleştirmekte sakınca yokmuş çünkü alerjen değilmiş yinede 3 gün bunu verdim sonra balkabağı verdim 3 gün sonra 6. Ayda yiyebileceği mevsime uygun ne sebze varsa onları verdim sonra meyve verdim en son yoğurt verdim süt ürünü sindirmesi zor olur diye.. Hepsini tattırıp alerjik bir durum oluşmayınca hergün taze taze karıştırıp veriyordum mesela balkabaklı havuçlu çorba yapıyordum bu şekilde ilerledim en sağlıklısınında bu olduğunu düşünüyorum.. Ben herşeyi verdime katılmıyorum özellikle tuz ve şeker sakın vermeyin şuan bişey olmaz diyoruz ama temel taşlarını oluşturuyorsunuz şuanda bunu deprem gibi düşünün ilk sallantıda çökmez ama 2.de 3.de çökebilie.. Siz temelini sağlam oluşturun mevsimine göre sebze meyve ayına göre yiyecek verin ilerde sağlam bünyeli bağışıklığı kuvvetli bir birey olsun ❤️