Fundyydrn Kubranur95 şasrdm bende valla demekki gerekiyor doktordan iyi biliyor gibi yorum yapmamız🤣🙆
Fundyydrn Deletedmom727271 doktordan iyi biliyor gibi yorum yapmama ne dersin🤣 sanki biliyorum konuştum işte🤣hep hamilelikten bacm 🤣🙆
Deletedmom727271 Fundyydrn olur öyle şeyler bende şaka amaçlı geldim zaten 😂 kan sulandırıcı olduğu için bazı hamilelere veriliyor bende bayadır kullanıyorum 35. haftada filan bırakacağım 😊
CananDuru Kubranur95 normal aspirin mi bu yoksa coraspin falan mi ? Aspirin tehlikeli biraz ama şoyle mesela içtiğini sakin unutma unutup tekrar icersen asiri sakincalı isaret falan koy bence
CananDuru Kubranur95 normal aspirin mi bu yoksa coraspin falan mi ? Aspirin tehlikeli biraz ama şoyle mesela içtiğini sakin unutma unutup tekrar icersen asiri sakincalı isaret falan koy bence
CananDuru Kubranur95 coraspin bende ictim gunde 1 tane sadece geceleri 20 haftadan sonra icmistim rahim damarlarında sorun vardı bebege kan akisisi az gidiyordu ondan icmistim
Kubranur95 CananDuru bana da doktor böyle demişti fazla kilomdan dolayı bu yüzden vermiş bende kullanıyorum hala