Bende bir anı bırakmak istedim. 👼🏻🥲
Biraz karışık yazabilirim aceleden şimdiden affola.. 🌸
16 mart gün vermişti doktorum gel gelelim ki Poyraz bey erken gelmek istemiş 7 mart doğdu 😍
7 Mart gece 2 gibi uyurken ansızım altıma kaçırdığımı zannedip gidip üstümü değiştirdim tekrar uyumaya devam ettim 😂🤦🏻♀️ saat 6 da tekrar aynı şeyi yaşadım o zaman anlamıştım suyum geldiğini tabi eşime birsey diyemedim oda uyuyordu zaten birde özel durumu var onu panik etmek istemedim ben 4 aylık hamileyken eşim trafik kazası geçirdi belden aşağısı tutmuyor haliyle böyle olunca onun bana yapabilicegi birsey yoktu Aileme haber vermek dışında ama ne olursa olsun yine bugünümüzde yanımda oldu oda oğlum beni böyle görsün istemezdim dedigi an çok üzüldüm fazla detaya giripte sizi de sıkmak istemiyorum..
Sonra doktorumu aradım suyum geldi diye bir su bardağından fazla mı diye sordu hemen hemen o kadar vardı iki kere geldiğini söyledim hemen hazırlan gel doğum başlamış olabilir dedi eşimde o sırada uyandı sesime suyum geldi dedim eşimin cevabı beni öldürdü gülmekten birazcık daha uyu geçer dedi asfghjk dedim doğumum başlıyor ne uyuması o benden daha çok panik yaptı hemen duş aldım üzerimi değiştim o sırada annem kayınvalidemi aramış hemen haber vermiş üstümde oturduğu için bana yardımcı olsun diye. Hazırlandık hastaneye gittik annem babam hastane kapısında bekliyordu herkes benden daha çok paniktii 🥲 Doktorum hemen kontrol etti ebe gördüğünde yüzün baya şişmiş ayakların falan dedi o sırada ailem yatışımı yaptırdı bu sefer korkudan daha çok ağlamaya başladım yatışım yapıldı odaya çıktık bir gece kaldık hemen önlük bone getirdiler doğuma alınacam giyindim serum fln taktılar herkes odada bir 20 dk fln kaldım odada sonra ebeler geldi beni götürmeye ameliyathaneye indik girerken ailemden kimseyi görmedim eşimi de görmedim onlar arkadan geliyordu ben girdim beni ameliyat masasına aldılar ebeler oturmamı istedi oturdum belden iğneyi oldum yavaş yavaş sıcaklık ve uyuşma geldi 🥲 korkacak hiç bir şey yokmuş gerçekten. Doktorum geldi bebeğimi ilk eşimin kucağına vermelerini rica ettim. Sonra uzandım ellerimi bağladılar perdeyi kapattılar dedim evet maraton burda başlıyor ddfgjks benim baş ucumda 2 tane ebe vardı birisi neler olup bittiğini anlatıyor diğeri benim sakin olmamı sağlıyordu o sırada da telefondan bergen açmışlar bak sana bergen açtık diyolarrr ebeler🤦🏻♀️😂😂 eşime çıktığımda bunu söyledim bir tane de bira isteseydin dedi daha güzel bir ortam olurdu dedi 😂 Çok uzun sürmedi tam olarak hatırlamıyorum ne kadar olduğunu benim tospik oğlan çıktı ortaya 11:40 51 cm 3210 gr doğdu sesini duyduğum an göz yaşlarım sel oldu zaten 🥲 tansiyonum düşmeye başladı ebe ne kadar duygusal bir annesin dedi ama elimde değildi eşim hep aklımdaydı ebe ağlama ağlarsan uyutmak zorunda kalacağız bebeğini göremiceksin dedi kendimi tutmaya çalıştım o sırada ebeler bebeğimi giydiriyordu heyecanla ten tene kavuşmayı bekledim ebeler getirdi yanağıma degdirdi yanağını o anı hiç unutamam 🥺 daha sonra eşimin telefonunu almıştık yanımıza ebe resmimizi çekti bol bol çıktığı ana kadar her detayı çekmişler sagolsunlar daha sonra tospikimizi babasına götürdüler orda da bol bol çekmişler eşim çok ağlamış kapıda başka bekleyenlerde varmış onlar bile eşimin ağlamasına ağlamış.. 🥲 O sırada tabi bana dikiş atılıyor ama ben hiç hissetmiyorum kesildiğim anı bile hissetmedim ama çok üşümeye başlamıştım morg gibi ameliyathane 😂 doktorum benimle konuşmaya başladı iyi misin fln diye dikiş bitti perdeyi açtılar seni birazdan çıkaracaz dediler tansiyonumu kontrol etmek için gözüm karnıma gitti inmiş mi diye istemsizce jfhdsh ama inmemişti hala var göbeğim gülerken sallanıyor buda beni benim psikolojimi bozuyor 🤦🏻♀️ yoğun bakımdan çıkardılar gözüm direk kapıya gitti bekleyen var mı diye ama yoktu ebe siz çıkın biz hastanızı birazdan getirecez demiş kimseyi görmeyince hem girişte hem çıkışta bu beni üzmüştü 🥲 Odaya çıktım bebeğimle eşimi yan yana görmek dünyaya bedeldi. Ebeler geldi üstümü giydirmeye biraz zor oldu giymek keşke elbise tercih etseydiniz dedi dikislerden dolayı yeni hamislere fikir olsun. Üzerimi giydim karnıma kum torbası koydular alttan pamukla baskı uyguladılar kanın çıkması için bunu da hiç hissetmedim bez taktılar serumla takviye verdiler bebeğimi kucağıma verdiler emzirmem için sütüm gelmiyordu emmedi ebe mama getirdi şırıngayla vermek zorunda kaldık
sürekli gidip geldiler hem bebeğime hem bana kontrol için dört gözle akşam olmasını bekliyordum hem yürümek için hem de kum torbasını karnımdan almaları için uyuşukluk geçtikçe karnıma baskı uyguluyordu akşam 7 gibi ebe geldi haydii yürüyüşe dedi karnımda kum torbasını aldı dedim ohh be dünya varmış 😂 kalktım yürümeye odanın içinde yürüyorum soğuk soğuk terliyorum gözüm kararıyor ama kimseye birsey belli etmiyorum ebe ben senden bu kadar beklemiyordum aferin dedi 🙄 dikişler estetik olduğu icin hissetmiyordum ama yanma oluyordu sadece bu kişiden kişiye değişebilir bol bol yürü gaz çıkar dedi ebe gittiğin de geri uzanmak zorunda kaldım gözüm çok kararıyordu ilk yürüyüş zor ama yürüdükçe alışıyorsun yeter ki kendinizi bırakmayın ben daha sonra hep yürüdüm gece koridorda gaz için nihayet çıktı 😂 yoksa bir gece daha kalacaktım gaz yüzünden gece 1 de bebeğimi topuk kanı için götürdüler eşim de bu sabah olmuyor mu dedi babalık vicdanı dfgjjk bebeğim geldi emzirmeye çalıştım yine olmadı ebe mama getirdi verdik uyudu sabaha kadar eşimle annem de odada uyurken ben yürüyordum çünkü biliyordum beni cok zor süreçler bekliyordu 🥲 ebeler geldi bebeğimin ve benim tüm kontrollerimi yaptılar çıkışımız yapılacak 2 kişi girdiğimiz hastaneden üç kişi çıktık cok şükür. 🤲🏻 2 gün sonra hemen ayaklandım evde bol bol yürüdüm kendimi hiç bırakmadım bıraksam biliyordum toparlanamazdım Perşembe günü bir aylık olacağız zaman su misali yine olsa yine epidural tercih ederdim korkacak hiç bir şey yokmuş kızlar haberiniz olsun tabi herkeste aynı olacak diye birsey yok sadece kimseye kulak asmayın derim. (: Rabbim bu duyguyu herkese nasip etsin inşallah. 🌸 Eşimle oğlumun bana yürüdüğünü görmeyi nasip etsin inşallah bana dua edersiniz çok sevinirim bu konuda kızlar uzun oldu kusura bakmayın hakkınızı helal edin. 🙏🏻🥲