Ozlm0916 dilekgucuk malesef yok canım benimde böyle cikmisti var diye heycanla kosa kosa saglik ocagina gittim yok dedi
NobleMom dilekgucuk 1.20 nin yanında (< küçüktür) işareti var mı canım. Eğer öyleyse değerinin 1.20 den küçük olduğunu söylüyor test. Emin değilsen bir hafta sonra tekrar kan ver. Herşey olabilir
dilekgucuk Mekasap ilk gebeliğimi 0,10 cıkınca banada hamile değilsin dediler 15 gün sonra kasık ağrısı ile gittiğimde öğrenmiştim. Şimdi buda böyle cıkınca kararsız kaldım
Nagisshakki ilk yaptrdığımda 3.98 çıkmıştı hamile değilsin dediler kanamam oldu 3 gün sonra tekrar kan aldı doktor hamileyim 16+6😊
NobleMom dilekgucuk bende de böyle bir karmaşa yaşıyorum. Bıgün tekrar kan verdim sonucu bekliyorum. Sende dört gün sonra tekrar kan ver. İlk gebeliğinde ilk hcg 0.10 çıktı demiştin ikinci hcg kaç çıktı peki canım
dilekgucuk NobleMom bana hamile değilsin dediklerinden dolayı ben takip yapmadım 1 ay sonra kasık ağrısıyla gittiğimde 5 haneli rakamla öğrendim. Ama ölü dogum yaptım 1 ay önce şuan kafam okadar karışık ki 2 gün geçsin diye bekliyorum 🤦♀️
NobleMom dilekgucuk aklına kötü şeyler getirme canım. İnşallah güzel haberler alırsın ve sağlıklı bir gebelik geçirirsin 🌸