Deletedmom_78 Kızlar merhaba eşimin bayramda doğum günü var normalde kutlamam sevmem ama son zmanlarda biraz morele ihtiyacı var değişik olarak hediye düşünüyorum aklıma farklı bişe gelmiyo eğer varsa bi fikriniz beklerim 💖
Taze_gebe Deletedmom_78 erkeğe değişik hediye çok zor hobisi varsa daha kolay olur futbol seviyorsa forma olabilir ve hamileyseniz bebeğe de takım tulumu alın mutlu olur beraber foto çekeriz vs dersiniz çok sevinir
Sumiire Deletedmom_78 adaşım aynı dertten muzdaribim bende düşünüyorum geçem sene olta almıştım balık tutmayı seviyo sende hobileriyle ilgili birşeyler alabilirsin bu sene benimde aklımda hiç bişey yok parada biriktiremedim evde kendi halinde kutlamayı düşünüyorum kendim pasta yapıp
Armess_loya Deletedmom_78 Çay kahve seviyorsa ona özel kupa yada bardak. Sigara kullanıyorsa zippo çakmak yine ona özel. Kozmetik seviyorsa, parfüm losyon vs. Cüzdan veya kartvizit. Spor ayakkabı vs.
Gzdkl Deletedmom_78 benim eşim hediyedende kutlamadan da pek hoşlanmaz. Ben onun için ‘pastamızı cocuklar üflesin’ diye sayfa var oraya eşim adına hiç pasta yememiş cocuklara pasta yaptırmıştım eşim inanılmaz mutlu olmustu
Deletedmom_78 Taze_gebe futbolla alakası yok maalesef hamilede depilim inşallah bu ay hamile kalmışımdırda onu hediye olarak veririm
Taze_gebe Deletedmom_78 tüh futbol bi tek hediye için işe yarıyordu keşke benimki de ilgisiz olsa😁 O zaman inşallah hem sana hem ona en güxel hediye olur 🌸
Deletedmom_78 Sumiire ay adaşım evde yapmak hazırdan daha maliyetli ama pasta kolay acaba kablosuz kulaklık mı alsam bakıyo trendyoldan filan
Sumiire Deletedmom_78 ☺️☺️ yani öyle bi bütcen varsa onunda almaya niyeti varsa alabilirsin başka sevdiği şeyleri düşün hani Boyle alıcam diyipte paraya kıyamayıp almadığı bişey varsa onu alarak sen mutlu edebilirsin ayakkabı vs unutlup gidiyo ama zevk işi şeyler olunca kıymetli oluyo
gorky Sigara kullanıyorsa Çakmaklı saat alabilirsin . Değişik dediğin için diyorum ☺️Sanal gerçeklik gözlüğü olabilir
Tupbebekile 1 gunluk tatil harika olur tatile gidemezsiniz masaj yada hamam hediye edebilirsiniz yada bir otelin sıpa bölümünü hem fiziksel hem ruhsal rahatlar