Si-bel ben spiralle hamile kalmışım dediğim gibi iki çocuğum var hiç düşünmüyordum fark ettiğimde 7 haftalık olmuş adetlerim düzensizdir . Hiç anlamadım her şey sesiz sedasız başladı yani .Sonra 9 . Hafta başladı hafif leke geldi ama uzun sürmedi progestoron fitil verdi kesildi . Taki 12 hafta olana kadar belime bir agrı girdi uzandım yarım saat ayağa kalkmamla foşşş dedi gitti kanama ama böyle bi şey yok taksiye mont serdik havlu koyduk o derece iki gün hastanede yatıydılar . Sonra bu kanamalar bitmeden bir ay devam etti haftalıkta yoğun şekilde atak yaptı biz hemen doktoruma koşuyorduk en sonuncusu ölüyorum dedim avuç içindedde büyük parçalar düşürttüm eş sandım hastane koştum kan pıhtısıymış ağlaya ağlaya sancıdan duramıyordum 4 santimlik açılmama vardı doktorlar eve yolladı düşük yapıyorsun git evde bekle dediler çünkü yapabilecek hiç bir şey kalmadı ikidır evdeyim sırt üstü yatıyorum şuanda 22 haftayı doldurduk şükür bebek sağlıklı ama psikolojik ve bedenen yıprandım korku endişe sağlıklımı her an nolacak derken bu güne geldik minik savaşçım inş dayanır yeni yeni bende biraz iyiyim ama yattığım için çok kilo aldım saglıkla doğsun hepimizin bebegi inş 🐣🐣🙏🙏🙏🤲🏻🤲🏻🤲🏻💓💐