S3lin8767 Arkadaşlar 10+2 deyim doktorum bugun bu testi yaptırmamı istedi 34 yaşında olduğum için en net bu test doğru sonucu verir dedi henüz 2 li test vs yapılmadı free cell dna yaptıran var mı fiyatlar nasıl ?
Drkmls S3lin8767 ben genoks yaptırdım 4 günde sonuç çıktı yaşımda riskli değil hiçbir sorun yok ama bu test en iyisi dedi doktor biz 4 bine gaptırdık
meltemkumsal16 S3lin8767 bende genoksa yaptırdım 3900 tl ye ama bende dna bulamadılar ilk sonucum 20 günde çıktı diğeri de 20 günde toplam 1 ay 10 gün sürdü ikisindede dna ya ulaşamadılar parayı iade ettiler bende özelde amniyosentez yaptırdım
meltemkumsal16 Drkmls evet doktor da şaşırdı ilk defa denk geldim dedi ilkinde 13 dum galiba ikincisinde 17+3 hatta 10 haftalik olsa yeter dediler benim geçmişti bile hersey allahtan yasamamiz gerekiyormuş demekki merhaba günleri beklemek çok zordu 😣😪
meltemkumsal16 Drkmls olabilir anne ile bebek arasinda olan bir durummus çıkmadı bizim olsun amniyosentez yaptırdım suan icim cok rahat belki de hayirlisi böyleymiş fetal dna sonucu gene aklıma takılırdım simdi kesin öğrenmiş olduk kızımı cok şükür sağlıklı 💕