Rose93 Merhaba kizlar büyük beden lohusa pijama gecelik markası veya satan sayfaları biliyor musunuz?
mustafaninidili Rose93 Bende bir ekstra büyük beden olarak lcw dream den takım yaptım gecelik ve sabahlık dantelli olarak bir bakın isterseniz 😊
Rose93 gorky oradan gördüm,ekstra büyük beden olup aynı şekilde dantelli falan satan bir firma veya satıcı var mı bilinen diye merak ettim.
Rose93 mustafaninidili evet lcwde fena değil bende DeFacto dan aldım kenara koydum şimdi 6 aylık kilo alır mıyım daha büyük beden lazım olur mu kararsizligindayim
3babymom Valla az önce çok güzel iki takim sipariş verdim biri 3 lu diğeri normal takım şeklinde ikisi de kolları dantelli yakası falan dantelli kibar modeller trendyoldan hamile lohusa pijama takımı yazın çıkar cesitler çok zevkinize göre bulabilrsnz
Rose93 3babymom evet trendyolda güzel takımlar var bir takım aldım oradan,bir takım daha sogleyip bedenine göre karar vericem.
3babymom Rose93 evet bazı takımlarda büyük beden seçeneği de var ben siparişleri bugün verdim bakalım nasıl bişe gelicek merak ediyorum inşallah güzellerdir