mtl3005 Askiletotomsu Rafadan derken az pişmiş oluyo kayısı kıvamı o mu e ben hep öyle yiyorum ilk bebeğimde de yedim şimdi de yiyorum noluyomuş ki çocuğa 🤔
Happymomezgi Askiletotomsu çiğ et gibi şeyler yasak diye biliyorum ilk 3 ay bir de belirli çaylar düşük riski olduğu için
Liliumom Askiletotomsu yaa ben ilk defa duydum ilk haftalarda yemiştim 🥺 bir şey olur mu toxoplazma yüzünden mi yasak?
Askiletotomsu Minigin_annesi0 başka türlü de yumurtadan nefret ederim O zaman bana dokuz ay yumurta yasak😂😂😂
Maviili Askiletotomsu çocuk çoktan doğdu, ben yasak olduğunu bile bilmiyordum yedim arada ama çok değil😃
Askiletotomsu Happymomezgi canım 19+4 um İlk üç ayı atlattım Ama ilk üç aydan sonrada yasak mı onu merak ediyorum
Askiletotomsu Happymomezgi zaten düşük bu tür şeylerden değil kromozomal problemlerden ötürü oluyor🌺🌺🌺 Sorun bebegimizin zihin gelişiminde problem çıkmasın doğunca 😔
Happymomezgi Askiletotomsu yani bana doktor düşük için yeme dedi başka bir sorun oluşturduğunu söylemedi ki bende yedim
Askiletotomsu Liliumom benden iki ayda bir kan alıyorlar mesela Yani sağlık ocağımiz gebeleri çağırıyor hep Sizi çağırıp kan bakmıyorlar mi Orada çıkar var mı yok mu
Liliumom Askiletotomsu 2 hafta önce gittim verdim doktorum da baktı sonuca her şey güzel dedi, normalde çok dikkat ederim işlenmiş etten uzak dururum eti iyice pişirir yerim ama rafadan yumurtayı duymamıştım hiç öğrendiğim iyi oldu
busra_arass Ben yasak olduğunu şuan öğreniyorum şok oldum 😱34. Haftayız sürekli yedim nerdeyse herhangi bir problem yok şuan ama inşallah bişey olmaz organik yumurtaydı hep ne bileyim hiç demedi doktorda 😩
0103qsf busra_arass bende 34. Bende yedm hatta normal koy sutu de ictm sucuktq yedm doktorm hic uyarmadı bunlar riskli diye Allaha emant ya bende burfa ogrendm:(⁵
Deletedmom727271 yumurtanın iyi pişmiş olması lazım. hamilelik boyunca öyle yemeniz gerekiyor. az pişmiş veya çiğ yenmemeli 😊