meltemkumsal16 23+3 deyim ,2 gündür çok fazla hissetmeye başladım uyutmuyor sanki içimde dönüyor gibi sürekli hareketli sizin nasıl gidiyor geceleri hiç uyuyamıyorum mide yanmam cok fazla sut ve rennie duo kullanıyorum içmeden asla uyuyamıyorum sizler nasılsınız ❤
Seval88 meltemkumsal16 bende 25. Haftadayım hareketleri gittikçe çoğalıyor mide yanması vs hiç. Birşey yok bende sanırım kel bi kızım olucak 😂🙈
nese-kasap meltemkumsal16 benim çok fazla mide yanmam olmuyor olacağını hissettiğim zaman doktorum lansor vermişti onu içiyorum benim kızlar zaten hep kel doğuyor Buda kel galiba genelde son zamanlar olur mide yanması
nese-kasap meltemkumsal16 hareketi gece rahatsız edecek kadar değil ama midemi bulandırıyordu hareket ederken
Dyg___ meltemkumsal16 23+5 hareketleri fazla ama gece uyutmayacak kadar değil😊 mide yanması benimde geceleri oluyor bugün doktorum gavıscon yazdı onu kullanıcam bakalım.
meltemkumsal16 Seval88 yaa cok guzel olmasında insallah mide yanmasi cok kotu oluyor gerçekten benim kendi saçlarım da çok gurdur heralde haya saçlı olucak kızım 😊
meltemkumsal16 nese-kasap evet normalde öyle ama benim cok fazla sanırım annesi gibi gür olucak saçları 😊
meltemkumsal16 nese-kasap evet benimde öyle fazlalasti uyandırmak tan ziyade mide yanmasına uyandığım zamanlarda hareketlerini düşünüp uyuyamıyorum 😊
Gguner meltemkumsal16 benim doktorum riskim yok dedi ara sıra evde açlık ve tokluk şekeri bakman yeterli dedi o şekilde takip ediyorum ben