yildizbebeginannesi sibelisss Biz büyüyen karyola aldık yavru yataklı 3 kapılı gardırop şifonyer yaylı yatak 4250 tuttu. Tek beşik bakmadık bilmiyorum fiyatını 🤔 Küçük sanayide çeşit var 2 koridorda. Mudanya yolunda da vardı.
Serii glsmkll mocha baby varya canım kahverengi takım onun beşiğinden ve dolabından aldık beşiği büyümüyor klasik beşik ama üç kademeli bebek büyüdükçe yatağı aşağı indiriyorsun. Bide evet ayrı ayrı alabilirsin takım şart değil
umranozby deletedmom734 kesinlikle bir hafta sonra fiyat soruyorum kapi süsü magnet lohusa takimi pijama zami basmışlar el insaf diyor insan 😈
BaharCihangir Bulutalazinannesi canım ben özel yaptırıyorum country modeli 3 kapılı dolap kocaman bi şifonyer bi komıdin artı normal tek kişilk yatak 2000 tl büyüyen besik yaptırmaktan vazgectim zaten uzun bi süre yanımızda olacak odasında yatıramayacagız o yüzden bi tane de yatak odası için park yatak besik aldım 😇
Nefesimm Allahtan ki dolarin yükseleceğini anladik gidip ilk isimiz odayi almak oldu 3.bine aldığımız oda suan 4bin olmus.. el insaf iyiki almisim .