Nebahataydinliohku Arkadaşlar ben 17 haftadayim hareketleri kaçıncı haftada duydunuz 3 gebeligim benim ama pek hissetmiyorum çok nadiren kıpırtı oluyor
simayorunn Nebahataydinliohku ben 19. Hafta da hissetmiştim ilk şuan 23 haftalık kıpır kıpır çok şükür hiç durmuyor,🧿🧿
Zeh123-ra Nebahataydinliohku canım benimde 18+6 ama bir iki kere hissettim etmedim 3 gebeliğim benimde
meltemkumsal16 Nebahataydinliohku 16.haftada hissettim pıtır pıtır nabiz atışı gibi suan 23+3 dun geceden beri durmadı cok şiddetli hissediyorum
minyonanne Nebahataydinliohku 15 haftada az az hissediyordum 16 haftadan itibaren kıpır kıpır durmayan bir bebişim var 3.gebelik
Nebahataydinliohku ZehraEcemaksoy ben daha çok hissetmiyorum yani neden acba bazen bir kıpırtı oluyor sadece ama nadiren
Nebahataydinliohku simayorunn çok teşekkür ederim korkuyorum ama doktora gittim 2 hafta önce iyi dedi şükür merak ettim
meltemkumsal16 simayorunn benimde 23 cok şiddetli olmaya başladı seninde mi öyle dun geceden beri hiç durmadı 😣
Nebahataydinliohku Zeh123-ra normalmi acaba diğer beli’lerim de dikkat etmedim ama hissederdim kaçıncı hafta bilmiyorum
Zeh123-ra Nebahataydinliohku valla bende hatırlamıyom ki Aradan 6 yıl geçti yani ama bende hissederdim normal herhalde