_bebegimibekliyorum_ kızlar hamile olduğunuzu aileniz dışındaki insanlara kaçıncı haftada söylediniz?
incitanem94 _bebegimibekliyorum_ kendi ve eşimin ailesine kalp atışını duyunca, diğer insanlara da 10. Haftadaki kontrolumüzden sonra söylemeye başlamıştık. Benim niyetim 12. Haftada söylemekti ama eşim dayanamadı 😁
Cananyildiz _bebegimibekliyorum_ bizim taraf 2 aylıkken esimin tarafı 4. Ayda 😂 kayinvalidem nazar değdirirler diye söylemedi annemlerde çok beklenen gebelik olduğu için dayanamadı söyledi herkese 😂🥰
AysunUgur _bebegimibekliyorum_ 13 haftamda, hergün görüştüğüm, en yakın arkadaşım da dahil olmak üzere 🌸 hep bi korku vardı içimde, hatta bana kalsa 5 aya kadar da saklayabilirdim ama eşim ve annem çok sabırsızdı söylettiler 😁
Melikezeynepmir _bebegimibekliyorum_ kendi anneme kalp atisini duyunca, diger aile uyelerine ve arkadaslara 3 ay bitince.
bebegim42_ _bebegimibekliyorum_ ilkinde doktora gitmeden herkes öğrendi sonra kürtaj oldum çok üzüldüm. Şimdiki 11+1 cinsiyete kadar kimseye demicez
vesilece Annelere kalp atışı duyulunca söyledik 🥰🥰 İlk bebeğimi kaybettiğim için; çevremiz arkadaşlar cinsiyet partisini sosyal medyada paylaşınca öğrendiler
Drkmls _bebegimibekliyorum_ hemen kan testi yaptım ooo duyulmaya başladı 😂😂 amaan çok takma korudukça bişey olur duyan duysun karnından alcak değiller ya
Denzk _bebegimibekliyorum_ ailem dahil kalbini duyduktan sonra 8.haftadan sonra paylaştım öncesinde sadece eşim biliyordu. İnstangramda falan 6aylıkken paylaştım zaten yeni belli oluyordu
eylulmucizesi27 Ailelerimize kan testinden sonra söyledik ama diğer kişilere 3 aydan sonra söyledik 🌸