TubaSbArsln Umrankement doğrudur canm ilk bebek ve benim ki sezeryan olacak büyük ihtimal o yüzden aşağı da olması benim için riskli ama içim rahatladı allah razı olsun
Dml1234 TubaSbArsln benim 22 23. Haftadan beri baş aşağı canım. Korkma allahın izniyle bişey olmaz. Şuan 31+6 yım
TubaSbArsln Derya341986 inşallah canm o zaman bebekle ilgili ya sonuçta hareket halinde suyun içinde her yere kayıyor
TubaSbArsln Umrankement bende açıkçası Doğum kanalına girer diye korkuyorum ama inş bişey olmaz rabbim korusun hapsini
Yesimalmila youtube da bi doktorun videosunu izlemiştim bebeklerin en cok durdugu pozisyon baş aşağı dogumla alakalı degil diyordu
Denotemo TubaSbArsln zaten bir yerden sonra aşağı dönüyo bende 27 de gittiğimde dönmüştü, şu an 31 . Doktor kafası ağır olduğu için yukarı dönmesini beklemeyiz artık dedi. Normal yani sıkıntı yok.
Derya341986 TubaSbArsln cnm acaba rahim ağzında mı kısalığın var bana hiç öyle şeyler demedi hatta bak şimdi bir arkadaşımla knştm onun en başından beri baş aşağıymış doğrudu iki gün önce
Dml1234 Derya341986 bebeğim aşagı döndüğünde sadece asagı dönmüş belki yine döner dedi ama dinlenmemi söylememişti. 28 haftalıkken selviks uzunlugumda kısalma vardı o zaman dinlenmemi dikkat etmemi söyledi