TubaSbArsln 25+2 günlük gebeyim bebeğimin başı aşagı inmiş şimdiye kadar öyle bi sıkıntı yoktu yeni olan bişey korkuyorum sizce düzelir mi?
Ozge1008 TubaSbArsln bir bilgim yok canım ğostun yukarıda kalsın diye yazıyorum. İnşallah kötü bi şey değildir🙏🏻
Asiyeomur TubaSbArsln benimki 23 haftadan itibaren baş geliş pozisyonda dikkat et hareketlerine birşey olmaz canım şuan 37+3 olduk korkma
Derya341986 TubaSbArsln benimkide 5 gün önce öğrendim başaşağı cnm 21+1 deyim hatta tepki verdim doktora çok erken değilmi diye bana kızar gibi cevap verdi hiç alakası yok çok normal dedi
Busekoraysen Benimde 24 haftalıktan beri baş aşşagı pozisyonunda oğlum çok şükür 36 haftaya geldik hareketlerine dikkat edersen allahın izniyle birşey olmaz 🙏
TubaSbArsln Busekoraysen aynen dikkat etmeye çalışıyorum biraz daha büyüsek korkumda kalkar da rabbim ni yaptıysa o olacak inş dua edin 🙏🙏
TubaSbArsln Teşekkür ederim inşallah bişey olmez hareketlerime dikkat atmak sorundayım artık çünkü daha küçük 😔😔
TubaSbArsln Asiyeomur ev işleri yapıyor musunuz rutin işler onun dışında nasıl hareketlerde bulundunuz ? 😔
Aysetnj Aysetnj bas asagi durmasi gayet normal bsey stres yapacak bsey yok ki.. normal hayatima devam ettim
Asiyeomur TubaSbArsln şu son gunume kadar ev işi de yaptım.doğum için odami temizledim evin perdelerini utuledim sürekli bi hareket halindeyim .cnki ilk günden itibaren normal doğum istediğim için sürekli hareket ediyorum ki Doğumum kolay olsun diye
TubaSbArsln Nily düşük tehlikesinden ziyade doktor dinlenmemi söyledi 25+2 günlük bebeğim çok erken inmiş aşağı o yüzden onu da tetikleyebilir dedi 😔
Nily TubaSbArsln bundan birsey olacagini sanmam. Ancak dogum kanalina yakinliktan bahsediyrsan onu bilemiyorum Ama pozisyon icin bir sorun teskil ettigini duymadim hic. Doktorundan daha detayli bilgi almalisin bence☺️Birsey olmaz insallah.
Derya341986 Bana dinlen iş yapma falan da demedi rahim apzı uzunluğu önemli heralde orda benm 43mm miş
Kanarya TubaSbArsln geçen hafta muayeneye gittiğimde doktor baş aşağıya dönmüş dedi ultrasonlada gösterdi, bugün kontrole gittim tekrardan geri dönmüş baş yukarıya. Doktor doğuma kadar bu şekilde sürekli dönebilir dedi. şuan 28.haftadayım bende
TubaSbArsln Nily doğum kanalına yakın değilmiş ama geçen hafta Çarşamba gittim gayet normaldi ve arada hafta sonu geçti gittim dönmüş sanırım biraz da benim ihmalkarlığım olabilir çok yürüdüm 😔😔