Mizgin09 Arkadaşlar düz bi şekilde oturuyordu bacaklarını açmadı beni buranın büyük şehir Aydın devlet hastanesine yönlendirdi böyle olup cinsiyeti sonradan belli olan oldumu
aylinpalaa Mizgin09 canım bende öğrenemedim haftaya 19. Haftamda olucam detaylıya göndercek beni 13.haftadan beri öğrenmeye çalışıyoruz asla açmıyor bacaklarını 😂
Ysgl26 Mizgin09 ben 21. Haftada detaylıda öğrenebildim canım. 26. HaftadayıZ hep arkası dönük hala yüzünü göremedik
haklisinesracim Mizgin09 kiz olabilir canım genelde bacağı uzatıp femur kemiklerini düz tutunca kıza yoruyorlar ayrintilida gösterir zaten illaki
minikmucizemmmmmmm Mizgin09 canım muayneye girmeden önce çikolata muz kayısı fln ye mutlaka hareket ediyor
Mizgin09 aylinpalaa oturuş şekli nasıldı bizimki baş yukardı makat aşağıdaydı düz bi şekilde baktı öğrenemiyoruz Aydına sevk etti detaylıya
minikmucizemmmmmmm Mizgin09 bir de benim kizda bağdaş kurup oturmuştu yürüyüş fln yaptım ondan sonra hareket etti biraz öyle gördü doktorumuz birde 13+4 teyfik biz öğrendiğimizde 🤗
minikmucizemmmmmmm Mizgin09 hmm ben tutmuyorum bebeğimi riske atmamak adına ve ilaç kullanıyorum zaten
Mizgin09 aylinpalaa kızım yüz üstüydü canım bu bebeğim oturuyor ayak ayak üstüne atsa keyif yapıyor dicem hiç açmıyor
1234momsss Mizgin09 devlet hastaneleri kesinlikle söylemiyor 5 aylıkken bile bana göstermiyor dediler
aylinpalaa Mizgin09 bana erkeğe benziyor dedi ama kesin öğrenmemiz için biz erkenden detaylıya giricez