nrsen Hena1234 ben 3. Günüm tutuyorum ama yarın ara vericem midem aşırı yanıyor. 2 gün tutup 1 gün tutmucam bundan snra 24+5 teyiz🥰
haziransekiz nrsen abla bişi dicem de yanlış anlama cenneti garantileyeyim diye cehenneme gideceksin bebeğin vebalini alıp. 24 haftalık bebeğin sana ihtiyacı var suya ihtiyacı var neden bunu yapıyorsun kendine bebeğine?
1bebiis1annnis _bebegimibekliyorum_ yokya ne olcak zaten o sirada daha plesanta oluşmamış yolk kesesindn besleniyor
suscarparimm _bebegimibekliyorum_ Aksine son 3 ay tavsiye edilmez bebek gelişimini suyunu etkilediği için
Tazeanne0134 _bebegimibekliyorum_ canım ilk 3 ay bebek senden besleniyor sen biseler yesende yemesende yani oruç tutsanda tutmasanda bebeği etkilemez
Mom545441 1bebiis1annnis bebek bizden beslenmiyor evet ama bol su içmek çok önemli pıhtılaşma olmasın diye🙏🏻
Elifc12 Hena1234 10 haftalığım doktorum bana da tutma günler çok uzun susuz kalma dedi. Sonuçta orucu daha sonra da tutabiliriz ama bebeğe bir zararı olursa telafi etmek daha zor
Tazeanne0134 Hena1234 evet 32+4 haftalık hamileyim ve çok şükür tutuyorum ama arada herşeyi yiyerek tutuyorum bol su tüketiyorum ama ilk 3 ay zaten bebek senden beslendiği için yesende yemesende sorun olmaz ama bulantı kusma olursa yine tutamazsın
Elifc12 Tazeanne0134 bi arkadaşım orucun 15.gününde bebek susuz kaldığı için günlerce serum yemek zorunda kaldı bu durum kişiden kişiye değişir bence
nrsen haziransekiz şftardan sahura 4 bucuk litre su içiyorm ve gün içinde zten mide yanmamdan dolayı bişey asla yiyemiyordm şimdi ona göre besleniyormm
Tazeanne0134 Elifc12 çok ilginç ilk defa duydum valla son zamanlar olsa tamam da ilk zamanlar şaşırdım