Htc58 Acaba cinsiyetde değişim olacakmı ? Tatlı türü yemeye gerek var mı yaptıranlar yardımcı olur musunuz?Yapan doktora sormamız gereken bsey var mı? İnşallah korkacak bsey duymadan hayırlı uğurlu yapıp çıkarız🙏
suscarparimm Htc58 Çikolata ve vişne suyu içip girmenizi öneririm birde girmeden önce lavabo ihtiyacınızı karşılayın. Doktorunuz size söyler zaten ekstra sormak istediğiniz bişey varsa sorabilirsiniz
nrsen Htc58 bana tok olarak gelmeniz yeterli demişlerdi. Çikolata vs yemedim zaten tek tek damarlarna vs bakıyolar. Detaylı çok güzel bir anı oluyor inşallah yüzünü de gösterir miniğinizle ilk karşılaşma anınız olur🥺🥰🥰🥰
Pyrz_07 Htc58 çikolata yemeyin bence bebek çok hareketli olunca yüzünün fotografını net alamıyormuş doktor ben bi saat öncesinden yemek yedim gittim tok bi şekilde hareketliydi yine ama çok güzelde pozlar yakaladı doktor
Htc58 suscarparimm teşekkür ederim doktora benim sormam gereken bsey var mı yoksa herşeyi tek tek anlatıyorlar mı
Hayal-123 suscarparimm merhaba benim de detaylı usg var ama siz nerde yaptırdınız sinasi çitci cok para istiyor da baskasına yaptırmayı düsünüyorum
Cano26 Benm de 13.30 da randevum var vişne suyu veya ayran içmeyi düşünüyorum bakalım neler bekliyor bizi çok heyecanlıyım sabah 6 da uyanmıştım stresten heyecandan ❤️
Htc58 Cano26 benimde 14.30 15.30 aralığında olacak artık kaçda yaparlarsa Cumhuriyet Üniversitesinde olacak
Htc58 Cano26 bende günü sabırsızlıkla bekliyordum hatta biraz rahatsızım doktor acaba erteler mi diye tereddüt ediyorum.Öksürük çok var boğaz ağrımda
HilalEyce Htc58 3 hafta sonra benim de var kaç dakika sürdüğünü bana söyler misiniz merak ediyorum uzun mu bakıyorlar.
funnymummy Htc58 anlatıyorlarmış bende ablama sordum tecrübem yok kalp damarları beyin ve tüm organlar el ayk parmak sayısı felan
suscarparimm Htc58 size göstererek anlatıyor zaten sonuna yaklaşınca bi sorun var mı diye sorarsınız 15-20 dakika sürüyoe zaten
funnymummy Htc58 benim de yarın sabah olacak kahvaltı yapıp gitmeyi düşünüyorum ama yanıma çikolata alacağım bazen uykuda yakalanabiliyorlarmış o yüzden
Htc58 funnymummy ona kurban olurum ya İnşallah vicdanlı doktor olur suratsıza denk gelmemde o anı güzelce değerlendiririm