Leyyaall 36 hftalik hamileyim dunden beri bebek hareketlerinde azalma var hareketsiz degil ama cok yavas ve az hareketleri yasayan varmi bu durumu doktora gitmelimiyim doktorum epey uzakta kararsiz kaldim evham mi yapiyorum acaba
Esmaonur Leyyaall 36+4 yeri daraldığı için normal demişti doktorum. Yemek yedikten sonra soluna yat yarım saat içinde oynaması lazım demişti. Ayrıca hafifte olsa günde 7 kez hareket hissediyorsan yeterli demişti. Cuma günü kontrolüm vardı bunları söyledi. Yine hareket hissediyorsanız korkmayın ama saatlerdir hiç hareket yoksa gidin tabiki hastaneye
Morningstar Leyyaall yer daraldığı için hareektler azalıyor bu normal hiç hareket yoksa korkmalısın bende 36+4 haftaligim
Deva22 Leyyaall bende yarın 37 olcam bir kaç haftadır eskisi gibi hareketli değil daha çok kayıyor gibi bir de sertleşiyor poposunu dayıyor gibi. Haftada bir kontrole gidiyoruz bir sıkıntı yok çok şükür büyüdüler artık ondan annesi ☺️
Leyyaall Esmaonur icim rahat etsin diye acile geldim ufak ufak hareketleri var ama cok kasiliyor karnim 🤷🏻♀️
Leyyaall Deva22 evet benimde o sekilde karnim sertlesiyor poposunu dayiyor ama yinede icim rahat etsin diye acile geldim bekliyorum bisey yoktur insallah☺️
Leyyaall Morningstar bir problem yokmus nst ye bagladilar o zaman o kadar hareketlendiki yalanci cikardi annesini 🤭 aciklik muayneside yaptilar aciklikta yokmus
Rmzy-01 Leyyaall benim tahminim alanı daralıyor ondan olabilir ama yinede için rahat etsin istiyorsan git tabiki
Leyyaall Rmzy-01 gittim nst ye bagladiklarinda o kadar hareketlendiki inanamadim 😅 neyse icim rahat etti en azindan
Sumiire Leyyaall ah bu yaramaz kuşlar. ☺️ Bende 36dayım dün akşam coşmuştu bugun sizin dediğiniz gibi nazlı nazlı haraketleri var bende cok korkuyorum ama alıştım artık panik yapmadan bekliyorum düzeliyo panikleyince onlarda sanırım stres oluyo hiç haraket etmiyolar sağlıkla alalım kucagımıza inşallah ☺️☺️
Leyyaall Sumiire amiiinnn insaallahh insallahh🤗🤗 En iyisini yapiyosunuz sakin kalip beklemek daha mantikli keyifleri yerine gelince kipir kipir oluyolar simdi oyle hareketliki masallahh🥰