Vildan23062015 Hanımlar merhaba hamileyken aranızda covid olupta ilaç verilenler oldumu hangi ilaçları kullandınız
Maviili Vildan23062015 çok geçmiş olsun, bol c vitamini tüketin, aç kalıp bünyenizin zayıflamasına izin vermeyin, düzenli olarak beslenin, iyileşeceksiniz inşallah 🙏
miyopmom Vildan23062015 ben yurt disinda yasiyorum. Hic bi ilac verilmedi sadece cok agriniz olursa parasetamol icin dediler onun disinda sagolsun foruma yazanlarin dediklerini uyguladim gecmis olsun insAllah
dnz_dnz Vildan23062015 benim öksürüğüm çok olduğu için antibiyotik ve öksürük şurubu verdi doktor. Ateşim ağrım olmadı parolu kullanmadım. Kan pıhtılaşması için kan sulandırıcı veriyorlar gerekirse. Ben zaten kullanıyordum. Birkaç güne geçti çok şükür
Bebek-C Enfeksiyonum var diye antibiyotik verildi bi de ağırlarım için parol. Onun dışında bi ilaç verilmedi ben bol C vitamini kemik suyu çorba filan tüketerek çok hafif atlattım.
Vildan23062015 dnz_dnz bende enfeksiyon vardı canım 6 gün hastanede yattım ilaç tedavisi yaptılar şimdi çıktım bir tane antibiyotik bir tane mide koruyucu bide kan sulandırıcı verdiler . Antibiyotik biraz korkuttu o yüzden kullanan varmı diye sorayım dedim
Bebek-C Vildan23062015 benim enfeksiyonum çok yüksek değildi augmentin verdi günde bi tane kullanılacak şekilde
Vildan23062015 Bebek-C banada suprax ile panto diye bir ilaç verdi biri mide koruyucu biri antibiyotik miş