Bbsrrr Umut olsun , moral olsun inşallah kullanacaklara bugün reglimin 2.gunu doktor Perşembe günü içmeye başla dedi haftaya salı günü de tekrar gel dedi kızlar haftaya salı boyuta felan mı bakacak ?
Mehtapkz Bbsrrr 3 kere kullandim ignemide oldum ama tutmadi canm dunde adet oldum insallh seninki tez vakitte tutar
Brglyksk_ Bbsrrr ben kullandım ama aklımdan doktor kontrolünde degl sonra karın agırsıyla 28 Mart gittim doktoruma klomen kullandığımı söyledim ama tabi klomeni kullanırken doktora hiç gitmedim bir yumurtan catlamıs dedi ve 3 buçuk cm kistin oluşmuş dedi ama kist gebelige engel degl rahat olababilirsn dedi 7 nisan adet günüm adet olmazsan 8 nisan kan tahlili ver dedi
Kkubra1 Bbsrrr hayır 2. Deneme ama ilk denemede yumurta sayım ve kalitesi daha iyiydi . İkinci de sadece tek yumurta oluşmuştu kaliteli değildi Rabbim nasip etti mi oluyor . Bol dua et Allahım nasip etsin inşallah
Bbsrrr Mucizebb canım hayırlı olsun adetin 5.gunu mu kullanmaya başladın, çatlama iğnesi vuruldun mu, ilişki sıklığınız nasıldı bunları söylersen çok sevinirim
Mucizebb Bbsrrr Bn gunde 1 defa klomle basladim catlma ignesi de oldm ama o ay hamile kalamadim doktra gitmedim artik kendim kendime kulandim gunde 2 tane ovulasyon testiylede takip etim. Testlerin koyu oldugu zamn icinde bol bol 🥕 yedim catlasin diye cok sukur catladi. Yumurtlamdn 1 gn once yumurtlama gunu. Catlama gunu Ertesi gunu ve adetin 21 gunu iliski oldu