Yavrumu kucağıma aldım Allah herkese nasip etsin bu duyguyu 🤲🏻 Cumartesi günü eşimle 11 gibi falan uyandık hafiften adet sancısı gibi sancı hissettim ama rahatsız edici değildi 2-3 saat sonra sancılar devam etti ama daha erken diye yalancı sancı dedikleri şey herhalde dedim sonra gittikçe arttı ben hala ihtimal vermiyorum yinede ne olur ne olmaz diye duş alayım dedi yarım saat duşta sıcak suyla oyalandım hurma falan yemiştim gün içinde de neyse baktım ben dayanamıyorum saat akşam 6 gibi hastaneye gidelim dedim sancılar 3-4 dakikaya bir giriyordu 30-40 saniye sürüyordu hastane gittim beni hemen muayene ettiler ve herkes şok 7-8 cm açılmam var 😮 nasıl durdun evde bu kadar dediler ama hastaneye geldikten sonra bendeki sancıların şiddeti daha da arttı o sırada suyum falan da geldi ama bebek kafasını kanala sokmuyordu bir türlü güzel sancım vardı güzel açılmam vardı ama bebek kanala kafasını sokamadığı için riske girmemek adına beni sezaryen e aldılar hemen verdiler kucağıma bebişimi normal ya da Sezaryen hiç farketmezdi benim için önemli olan sağlıkla kucağıma alayım yeterdi öyle de oldu çok şükür 🥰🤲🏻 Şu an tek sıkıntım biraz ayağa kalkarken zorlanıyorum o da olacak o kadar ve bebeğimi emzirme konusunda sıkıntı yaşıyorum o çok ememiyor beni o etmediği için sütüm de gelmiyor pek mama ile besliyoruz dua edin bebeğim için kızlar olur mu emsin beni😢