EsenPelin Evimiz taşınıyor diye 1 haftadır kaynanada kaldık . Dün gece evımızde kaldık sonunda esımle . Gündüz de annesı aradı gel doğalgazı açtıracağız diye . Sonra eve gel akşama zaten babanla gıtcez size demiş gelceklerdi tv unıtesi takmaya zaten eve. Evde sabah esımle. Meyve kasar peynırı sut falan almıştık . Bunlarında bır haftadır yıyemiyordum kaynanada yoktu bu yiyecekler. Oyuzden esım hemen sabah almıştı. Planda hıc yoktu annesının cagıracagı. Yoksa akşamlık ta bseyler alırdı eşim eve . Neyse ben evde kaldım. Akşam geldıler kaynanam dıyor ki biz köfte yedık sana da köfte ekmek yapacaktım ama aceleyle çıktık evden kaldı sana cıkolata meyve suyu aldım . Kendı kızı hamıle olsa hamıle o ıkı canlı bütün gün kahvaltılıkla duramaz diye yemek gwtırırdı . Ama bana getırmwdı . Öğlen de muz kaşar süt yedım onla duruyorum aç hıssetmıyorum kendımı ama bebegımı düşünüyorum . İnsan torununu hıc mi düşünmez bu kız hamıle yemek götüreyim diye . Evde yemek pişiremedım doğalgaz Yok . Bır gün az yemekle bebeğe bsey olmaz heralde
Gulsunoyku EsenPelin iyide esin neden dışardan yemek söylemiyor meyveyle hamile insan durabilirmi simdi disarda herturlu lokanta var kaynanana kizicagina eşine cemkir bence