S_65 Dört aylık bebeğim ama akıntım yok kasık ağrılarım karın ağrım çok özellikle tuvalette cikmadan kabizda değilim çok sizde de akıntı olmuyirmuydu akıntısı olmayanlar akıl verin şimdiden teşekkürler
Asillllll1111 S_65 Bende de akıntı olmadı ya Ve yerleşme kanaması diyorlar o da yok ben de 10. Haftadayız
moom222 S_65 canm 21 haftaligim iki haftadır falan daha yeni başladı ama çok az normal bnce endişe etme bu haftaya kadar benm hiç yoktu
Esra33-34 Benımde hamılelık akıntım yok doktoruma sordum normal mi değilmi diye bazı gebelerde akıntı görülmeyebılırmıs. İlk gebelıgımde akıntım coktu mesela. Bu ıkıncı gebelıgımde 15. Haftam bitiyo yarın ve hala akıntım yok. Idrar testlerımde normal temız.
S_65 Sol kasığımda bugün daha çok ağrı var ağrılarınız kaç dk sürüyor peki benim. Ağrım bugün daha uzun
Esra33-34 S_65 sol kasık batması var bendede sürekli olmasada. Bazrn adet agrısı gibi şeyler yasıyorum sonra geçiyo dünde alttan şeyıme bıcak saplaması oldu geçti yanı neler olmuyoki🤣🤣🤣 doktoruma söylemeye artık usandım hepsıde normalmıs rahım büyüyomus cnm sende sorarsın zaten kendı doktoruna