ogretmenHnmm Gulcingezer bende üzüldüm :( tam deger soylemedi de gebelik yok dedi e nabiza dusunce gorcem artik
Gulcingezer ogretmenHnmm demekki ayni deger cikti cnku artsa pozitife donerdi canim saglik olsn onumuzdeki ay guzel haberlerle gelirsn ins benimde ayni benimde artmamistir kesin oyle bekliyorm bende
Gulcingezer ogretmenHnmm sen daha once hic kan verdin mi kuzum pki ilk mi ? Benimde yukseldigini sanmiyorm cok negatif bi degerdi :(
ogretmenHnmm Gulcingezer yok canım bu ay ilk defa verdim kan gecikmenij 6.gunu yükselipte düşmüş olsaydi adet gelirdi zaten suan hic yok adette yok bebekte
Gulcingezer Daisssyy ay masallah ne guzel allah bagislasin bende yarin yada obur gun kan vereym diyorm :(
Daisssyy Gulcingezer sağol canım benim. Hiç beklemedigim bı anda oldu Allah hepimizin kucağını doldursun insallahh ❤️ ver tabi belli mi olur vardır belki de bebiss
Gulcingezer Minik1Civciv vala kuzum blmiyorm ki deger cok dusuktu umudum yok erken test de yaptim onda da yok ben anlamadm bunisten bisey :(