Cemos Ben tam 5+0 daym daha keseyi gormek icin gitmedim bu hafta ici gidicem en son cuma gunu bhcg 749 ckmsti kese gozukurmu ? Bide kese gozuktukten kac gun sonra kalp atisi gozukuyo
Elfgny Cemos canım ben 5. haftada keseyi gördüm 7. haftada da kalp atışı ve bebeği😍 gönlünü ferah tut duyarsın sende 🤗
MucizemE Cemos canım bende 5 Haftam da sadece keseyi gördüm 6+5 de bebişimi ve kalp atışını gördüm daha erken seninki de bir hafta 5 gün bile oynuyor stres yapma inşallah görürsün sende🙏🏼
Cemos OlgaArslan MdhTpz GamzeTetik Betul3425 Minikinannesi Elfgny Hepinize cok tesekkur ederim ben ilk bebegi kalp atisi durdugu icin kaybettm ve bu seferki hamilelgimde cok panik oluyorum ve korkuyorum gene duyamazsam gene ayni seyleri yasarsam diye oyuzden en kisa zamanda duyarm insAllah 😊
Umudum03 Elfgny bende bugün Gittim hastahaneye 6 haftalık dedi . Kese tamamiyle oluşmuş dedi 5 ocak da gel kalp atışlarını duyalım dedi ama korkuyorum bi yandan da boş olabilir kese dedi
Minikinannesi Adetime 10 gun gecikmisti. Test yaptim 5 gun sonra doktora gittim hem kese hem 6+1 de duymustum kalp atisini
Sdlsy Bizde 6. Haftada duyduk çok şükür. 6 haftadan sonra duyuluyor genelde tabi cihaza göre de fark edebiliyor.
Elfgny Umudum03 bence bu ihtimali düşünme bile 9. 10. haftada duyanlar var kalp atışlarını gönlünü ferah tut dua et ve bekle bir haftacık daha 😍
Cemos Umudum03 ayy cok zor bi durum insAlalh oyle bisi yoktur ve en yakn zamanda kalp atslarinida duyarsn canmcm 😊
Gonulbzkrt Haftadan sonra duyulur kese bazen sonradan gozukebiliyormus ben de 6. Haftada duymuştum kalp atışını bi sıkıntı yoktu çok şükür
Cemos Hilal bence defne tek basina cok guzel bir isim zaten 😊 ama illa iki isim olsn dersenz "Arın " koyabilirsiniz saf temiz demk yada"Nisa " koyabilirsn hem Kur'an-ı Kerim' de geciyo hemde kadın manasina geliyor😊😊😍