Melike0671 Badem-34 benmde olmuştu 6 haftada progestan kullanıyorum hala 15 haftadayim birde iğne yapiyolar ihmal etme doktoruna git canm .
taninmayananne Badem-34 bende oldu gecen hafta pazar gunu. Acik pembe yada kahverengi ise yerlesme kanamasi olsbilirmis ama buna eslik eden agrin artan bir kanama varsa git derim bende oldu soyle oldu iki kez ic camasirima bulasti gecti gitti.
Badem-34 benimmdunyamm Gittim 5 haftalık kesede göründe ama her lavaboda pembemsi bişeyler geliyo normal mi acaba
Badem-34 Ben yurtdışında yaşıyorum tüpbebek tedavisiyle hamile kaldım şimdi iğne verdiler onu kullanıyorum ama çok korkuyorum bişey olurmu diye
benimmdunyamm Badem-34 pembe kanamanın normal olmadığını biliyorum canım kahverengi olsa yerleşme kanaması diyebilirim de pembe açık kırmızı bunlar normal değil diyorlar doktoruna ulaştın mi
Badem-34 benimmdunyamm Kahverengide geldi arada pembe geliyo ben yurtdısındayım burda herseye normal diyorlar hangisine inancam bilmiyorum galiba beklemekten başka çarem yok 😔
Badem-34 taninmayananne Gıttım doktora bakıldı kese göründü beta hcg değerim 3986 çıktı hersey yolunda dedıler ama ben her lekelenme gördügümde panık yapıyorum